2777
2789
عنوان

واقعا لازمه نماز یاد بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 20 پست

برای حافظش خوبه خیلی از مطالبای دیگه هم باید یاد بگیره سخته ولی خوب اگه میخواد هم ازنطرعلمی و  معنوی هم رشد کنه این مطالبو باید یاد بگیره البته نمیدونم تو ۸ سالگی باید یاد بگیرن قدیما که سن بالاتر بوده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مسلمان نیستین گلم؟! بگید اگه نیستید حتما صرف‌نظر می‌کنن 

اگر هم هستین که نوع رفتارتون واقعا عجیبه 

باید یاد بگیره نه با‌زور و.... که

خودم  شدیدا مخالفم 

با آرامش ومهربونی تا الان هم در حقش کوتاهی کردین

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

۳ساعت بچه رو نشوندین دارین براش تشهد و سلام میخونید‌؟😢

خوب عزیزم آموزش شما اشتباهه.۲ بار ۳بار بخونید براش.دیگه کافیه.بعدش بابات یا مامانت نمازهای یومیهءخودشون رو بلند بخونن.در طول روز ۲تایم یا ۳تا بگذارید برای آموزشش.

کار معلمش فحش دادن نداره.ممنونشم باشید

۳ساعت بچه رو نشوندین دارین براش تشهد و سلام میخونید‌؟😢 خوب عزیزم آموزش شما اشتباهه.۲ بار ۳بار بخون ...

امروز درس داده میگه فیلم بگیرین بدون غلط این آدمو ناراحت میکنه وگرنه روال آموزش نماز اینه تا سه ماه یاد بگیرن🥰🥰🥰خودمون معلمیم

مگه مسلمان نیستین گلم؟! بگید اگه نیستید حتما صرف‌نظر می‌کنن  اگر هم هستین که نوع رفتارتون واقع ...

عزیزم چرا مسلمان نیستیم ایرانی ها تقریبا همه مسلمان هستند دیگه 

حرف من اجباری هست که میگن همین امروز زود بفرستید چون تو هیچ جای کتاب ننوشته حفظ اذکار نماز اجبار هست 

حالا ما فرض رو میگیریم بر اینکه حفظش بهتره ❤️🥰 حداقل ۳ماه تکرار مداوم و روزانه میخواد