2777
2789

دارم از کسی که سه سال زندگیم براش گذاشتم جدا میشم  اعتیاد به هروئین داشت اما نگفتن خیلی تلاش کردم که سالم بشه نشد قلبم شکسته دلم خونه از لحاظ روحی صفرم اما همش به خودم میگم باید قوی باشم. هزاران دروغ بهم گف دروغهای بزرگی گف  چه کارا که نکرد. 5مرتبه بخشیدمش اما بازم مواد انتخاب کرد بعد از 20روز امشب از کمپ اومده بیرون به هزار ترفند فردا قرار حق طلاق بگیرم ازش  

میخام بعد از گرفتنش بزنم زیر همه چیز همه چیز تموم کنم  براش خیلی جنگیدم خیلی اما نشد 

میشه برام دعا کنید همه چیز خوب پیش بره 

از این کابوس راحت شم 

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکمپ بود جدامیشدی

نمیشد خیلی طول می‌کشید 

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت