2789

با جاری و مادر شوهرمینا خانوادگی داریم میریم شمال باردارم از صبح دارم وسیله جمع میکنم گفتن بیاید شام اینجا با هم بریم صبح.تا جمع کنیم شد ۸ گفتن دیر اومدید چرا حالا رفتن ت راه پله لامپ درست میکنن و دارم از گشنگی میمیرم حامله ام مثلا ...کاش میشد کنسل کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ی کیکی بیسکویتی چیزی میبردی. بگیر برا خودت

خدا بهت صبر بده

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بگو گرسنه ای و اینکه همیشه برا خودت خوراکی داشته باش

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

اینکه با اونها میری به کنار 

آخه چطور حامله ایی هستی که توی این اوضاع مسافرت میری؟؟

من ماهی یک دفعه تا خونه مامانم میره با ترس و لرز

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

اولا ک چخبره تواین کرونا شمال میرید توروخدا بزارید این ویروس لعنتی تموم شه 

دوما شماک بارداری واسه خودت یچیزی میبردی ضعف کردی بخوری 

بعضی عروس ها که باردار میشن یجوری رفتارمیکنن انگار چخبره 😑😲

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا