2777
2789
عنوان

دعوا با قوم تاتار🤣🤣

637 بازدید | 33 پست

با خاله شوهرم بحثم شد هی میگفت خواهر شوهرم گ ه خورده غلط کرده که زنگ زده گفته نیان خواستگاری از سعید بهتر گیرش نمیاد گفتم سمیه دوسش نداره گفت تو اصلا سعید و میشناسی گفتم من از حرفای سمیه سعید و شناختم میگه در حد همون پسر خاله دوسش دارم نه بیشتر بعدم سعید شغل ثابت داره خونه و ماشین داره یهو گفت مگه من شوهرمو دیدم مگه تو شوهرتو دیده بودی که زنش شدی مگه همه چی داشت گفتم آره خونه ماشین شغل ثابت بعدم به دلم نشست که قبول کردم زنش شدم گفت هااا تو رو هوا قاپیدیش گفتم من روهوا قاپیدم سه سال خواستگاری کرد بعدم مگه تو از همه چی خبر داری گفت آدم خوب نیس تو زندگی دو نفر دیگه دخالت کنه گفتم آره واقعا راست میگی گفت احترامم خوب چیزیه گفتم نه خب راست میگی زندگی‌ دو نفر دیگه اس گفت خاک تو سر سمیه که با هرکی نشینه حرف بزنه من خالشم اگه چیزی میگم گفتم من زنداداششم غریبه نیستم اومدم بیرون 

رفته بود خونه پدر شوهرم به گریه که به عروسات ادب یاد بده و شوهرمو پر کرده بود که البته شوهرم هیچی به من نگفت بعد چند روز پیش تولدش بود خواهر شوهر بزرگم استوری کرده بود تبریک گفته بود خیلی حس بدی دارم میگم چرا من طرف داری خواهر شوهرمو کردم که حالا اون خواهر شوهرم بره استوریش کنه 

راستی سعید که اسم مستعاره پسر خاله شوهرمه

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

سعید کیع

سمیه چیه😐😶

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راهنمایی کنین چیکار کنم خاله هه اصلا برام مهم نیست چون با زری چه زد از چشمم افتاد ولی به نظرم خواهر شوهرام ارزش ندارن دیگه طرف داری شونو کنم اونجا که منو بوس کرد از خوشحالی حالا اونکه کلی هم به خالش فوش داده بود البته پشت سرش استوریش کرده

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
سعید کیع سمیه چیه😐😶

اسم الکیه شما بخون بادقت ببین من چیکار کنم حرف بدی زدم یا نه 

😂😂😂والله تا آخر حوصله‌م نکشید بخونم ولی سمیه رو اذیت نکنید شاید سعیدو نمیخواد  یه مجیدی مم ...

بخون دیگه کمک لازم دارم من اسما الکیه 😂😂نه نمیخواد پسر خاله شو کلا منحل شد خواستگاری 

ای بابا یکی بیاد کمک کنه به من 

‌آخرش سمیه خسته میشه میذاره میره میگید سمیه نروووووووو

وای توروخدا بخون اسما الکیه بگو من چیکا کنم حرص میخورم همش 

نه بابا

تو طرف داری سمیه رو کردی.شوهرتم چیزیت نگفته

بعد اون یه خواهر دیگه شوهرته به سمیه چه؟؟

اونو به این ربط ندینـیه دعوا بین تو و اون بوده تموم شده

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
نه بابا تو طرف داری سمیه رو کردی.شوهرتم چیزیت نگفته بعد اون یه خواهر دیگه شوهرته به سمیه چه؟؟ اون ...

عه پس من حرص نخورم کارم بد نبوده 😂😂

به نظر من شما از اولم نباید خودتو قاطی میکردی 

آره الان پشیمونم ولی خب اونروز خواهر شوهرم گناه داشت فک کن خاله و داییش براش حرف میزدن

عه پس من حرص نخورم کارم بد نبوده 😂😂

نه بابا

دفا از خواهر شوهرت کردی

مگه جدی  همینا حرف سمیع نیس؟

بخون دیگه کمک لازم دارم من اسما الکیه 😂😂نه نمیخواد پسر خاله شو کلا منحل شد خواستگاری 

خوندم 

خب تو دمت گرم دفاع کردی از خواهرشوهرت ولی میدونی چیه کلا آدم زیاد با قوم شوهر نباید دهن به دهن بزاره 

پررو میشن

اون خاله هم مشکل اعصاب داره به گمونم وگرنه حرفت بد نبوده

ولی منظورمه تو نمبگفتی هم خود اون سمیه بالاخره رد میکرد پسررو