2777
2789

عزیزم مصنوعی ؟؟

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اینایی که دائما گل میخرن کیان🙁

عزیزم ما خیلی گل و گلدون داریم

همسرم همیشه میخره

قیمتارو دقیق نمیدونم

منتها ارزون نیست

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
تو گوگل زده شاخه ای ۲۵۰۰ اخه

آفتابگردون رو نمیدونم عزیزدلم

فکر کردم منظورتون گل و گلدون واسه آپارتمان و خونه ست

گل رز شاخه ای ۷۵ تومنه اینجا سر کوچه ی ما

اها نه افتاب گردون که مثل رز گرون نیست اخه

نمیدونم

الان میپرسم از همسرم

اون بهتر میدونه

عزیزم من مرتب میخرم ولی گل و گلدون مثلا سانسوریا ،زاموفیلیا ،شفلرا .....اینارو بخوای تقریبا میدونم ولی باز هرجا و هر مغازه قیمتاش فرق دارن

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...

عزیزم پرسیدم

گفت هفته ی پیش شاخه ای ۵۸ تومن بود

پس اینایی که دائما گل میخرن کیان🙁

يكي از اونايي كه مرتب گل ميخرن منم

سمت خونمون يه شاخه رز قيمت كرديم ٣٠ تومن

اما نزديك بهشت زهرا يه جا هست عادت كرديم مستقيم ميريم همونجا گل ميخريم قيمتاشون متفاوتن اسماشونو واقعا بلد نيستم هركدوم اونروز  قشنگ تره رو ميگم بزار ميبرم براي مامانم 

هيچ وقت دقت نكردم كدوم گل چند؟ يادم نمياد توشون آفتاب گردون ديده باشم ولي مامانم هميشه براي من ميكاشت 😢 

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤