2777
2789

سلام بچه ام۵۰روز داره امروز ختنه کردم.رفلاکس داره میگن قطره استامینیفون بهش بدم رفلاکسش بیشتر میشه.راسته؟

برای ختنه سعی کن هر وقت پوشکش رو عوض میکنی پماد مخصوصش رو بزنی بهش . مواظب باش عفونت نکنه .

امروز باید جیش کنه .‌وقتی جیش کرد برای اولین بار میسوزونه دردش میگیره .

اگه برات امکان داره گاهی پوشکش نکن بزار روی پارچه ای که دسطش نایلون است اونطوری باز بزار بمونه 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید استارتر با اجازه 

دوستان منم بعد ی هفته بچرو ختنه کردم بچم موقعه ادرار درد داره و به خودش میپیچه و ادرار قطع و وصل میشه امکان داره بخواطر ختنه زود هنگام بلشه؟

آخه دکتر بردم عفونت اینا نداره

بعد از هرکس ک بچش ختنه کرده بود پرسیدم ،همه گفتن دکترشون گفته هر۴ ساعتدیفن هیدرامین یا استامینوفن بدن، 

میگفتم بچشون هیچ درد نداشته!!!

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است  
نباید اینطوری باشه یه دکتر خوب ببر 

۶ ماهشه خیلی بردم میگن چیزیش نیست میترسم بخواطر اینکه زود ختنه کردیم اینجوری شده باشه واقعا نمیدونم بچم خیلی اذیت میشه😔

حتما بهش قطره رو بده ،دردش آروم میشه  دکتر پسرمن گفت نده،خیرندیده بچم هلاک شد تا سه روز

مال من دردش همون یه روز بود وقتی جیش کرد دیگه بیقراریش تموم شد ولی بیچاره بچم ۵ ساعت هلاک شد

۶ ماهشه خیلی بردم میگن چیزیش نیست میترسم بخواطر اینکه زود ختنه کردیم اینجوری شده باشه واقعا نمیدونم ...

دکتر کلیه و مجرای ادراری ببر ممکنه اصلا مجراش مشکل داشته باشه تنگ باشه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂