2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهراتون ،شوهرامون....

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی به نظرمن هیچ زنی نباید ساکت بمونه ...چون اون وحشی دوباره ممکنه کارشو تکرار کنه ...من اگه تو خیابون یا هرجایی یکی به عمد خودشو بهم بزنه که یه نوع تعرضه دیگه ...میزنمش وداد و بیداد میکنم و ابروش و میبرم هرکی میخواد باشه .....همسرمم منو میشناسه دیگه 😂میگه فقط طرف و ناکار نکنی

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
در مورد همسر خودم مبتونم بگم که همه جوره پشتمه . میدونه من اصلا ادم خیانت کار نیستم و قصد از راه به ...

ولی واقعیت پدرم نه . چون در هر صورت حتی اگه به جنازمم تجاوز بشه باز من مقصرم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

نمیتونم تصور کنم چجوری ممکنه با این موضوع برخورد کنه. بددل نیست و منم خیلی آزادم و کامل بهم اعتماد داره اما خب یه ذره شالم عقب بره حرررررص میخوره، وای به چنین چیزیو مطمئنم با من همدلی میکنه اما اینکه اینده زندگیمون چی بشه نمیدونم چون مطمئنم دیوونه میشه

چه جالب اتفاقا امروز داشتم یه داستان زندگی میخوندم دقیقا همین مشکلو داشت 

خانمه پاک محجبه سرش قسم میخوردن کل فامیل شوهرش به پاش بلند میشدن سر یه قضیه لجبازی با جاریش برادرشوهرم یه سری ادمارو اجیر میکنه که ببرنش یه هفته یه جا زندونیش کنن بعدم ولش میکنن وقتی میاد خونه کسی تحویلش نمیگیره و میگن تو ادم درستی نیستی میره خونه پدرش همین رفتار 

به فکر رفتم اگه خداییی ناکرده این بلا سر من بیاد شوهرم چطور رفتار میکنه 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

اره

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖