2777
2789

خیلی به شوهرم وابستم وقتی باهاش بحث میکنم نه غذا میخورم نه کاری میکنم همشم گریه تا اشتی کنم اما اون اصلا براش مهم نی پروو شده میدونه زجرمیشکم  خستم میخام خودمو بکشم من خیلی حقیرم😭😭😭😭😭

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
منم خیلی وابسته ام ولی بروز نمیدم کلا مردا اینجورین بفهمن پدر آدم و درمیارن

چجوری میتونی بروز ندی

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مث توام😶

خودش باعث شده اینطوری بشم

ازهمه همسن سالام دورم کرد گف رفیقت خودمم اما حالا جازد

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍
منم مث توام😶 خودش باعث شده اینطوری بشم ازهمه همسن سالام دورم کرد گف رفیقت خودمم اما حالا جازد

منم همینجوریم خستم 

توهم دوستی نداری؟

نه اگرم داشته باشم محدودم 

نه اگرم داشته باشم محدودم 

منم همینطور. تقصیر خودشونه ک ازادیمونو ازمون گرفتن

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍
مبریزم تو خودم وقتایی ک نیست گریه هامو میکنم تا حالا نشده اشکمو ببینه

خوش بحالت من خیلی ضعیفم 

منم همینطور. تقصیر خودشونه ک ازادیمونو ازمون گرفتن

افسردگیم شدت پیدا کرده

منم مثل تو هستم وابستگی بی حد دیوونم کرده بخدا هرچی هم میخوام خودمو. سرگرم کنم نمیشه  نمیتونم ا ...

چرا اینقد ضعیفیم چرا 

بخدا شوهرمم انقدر آدم احساسی نیستا هرچی بیشتر باهام سرد میشه من وابسته تر میشم. نمیگم دوسم نداره ولی ...

منم انکار گدایی محبتم