2777
2789
عنوان

میترسم درآمد نامزدم حلال نباشه😔

1308 بازدید | 72 پست

دارم دیوونه میشم از فکر...6ماهه نشون کردم تا چن هفته دیگم قراره عقد کنیم...نامزدم ازهمه لخاظ خوبه..بیش از اندازه مهربونه خوش اخلاقه خانواده داره..تنها مشکل من کارشه..املاکی داره و من جدیدا چیزایی در رابطه با این شغل میشنوم و  نگرانم که نکنه درآمدش حلال نباشه و اون دنیا برم جهنم😥😥چن بار در این رابطه باهاش حرف زدم ولی قسم میخوره که بیشتر از من حواسش هست به حلال و حروم..دودل شدم که نامزدیمو بهم بزنم....از طرفی واقعا از ته دل همدیگه رو دوس داریم و پای آبروی دوخانواده در میونه😔😔

شما جای من بودین چکار میکردین?

اگه افکارت اینفدر احمقانه هست حتما بهم بزن چون تو لیاقت شوهر خوب نداری هنوزم به بلوغ نرسیدی برای ازدواج

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه افکارت اینفدر احمقانه هست حتما بهم بزن چون تو لیاقت شوهر خوب نداری هنوزم به بلوغ نرسیدی برای ازد ...

لایک

💖👌

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️

گفتم حالا حتما دزده مواد فروشه کار کاره دیگه میخوای بره  اشغال جمع کنه که هلال باشه دیگه کی به فکر این چیزاس همین که شکمت پر بشه کافیه کله گنده ها با حروم خوری به کجا رسیدن ما که هلال خوردیم چی شدیم ؟

واه مگه چیز بدی ازش با چشم خودت دیدی که میگی شاید حلال نباشه درامدش. وقتی ازش پرسیدی و گفته خودش حواسش هست پس بهش اعتماد کن نذار از همین الان بهش بی اعتماد بشی بعدم نگاه به خانوادش کن ببین این چیزا واسشون مهمه حلال حروم مشخص میشه یه مدت که باهاش بری بیای میفهمی که ایا ادمی هست که به حلال حروم اهمیت بده یا ن