2777
2789

بچه ها من رفتم دکتر آقاهه دوتا دستش چپ و راست حلقه ازدواج 😐بود  من تاحالا ندیده بودم اینطوریشو یعنی دوتا زن داره؟منو لطفا آپدیت کنید 😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس داشته

یا شاید اول طلاق گرفتن بعد دوباره ازدواج کردن

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

وا. همسر منم دست چپش حلقه ازدواجمونه دست راستش انگشتر طلاسفیدی که تو دوستی براش خریدم ینی چی سوالت اخه😄😄😝

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

والا نمیدونم

حلقه کلا یدونه اونم تو دست چپ میندازن

ملت شورشو دراوردن 😕

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
وا. همسر منم دست چپش حلقه ازدواجمونه دست راستش انگشتر طلاسفیدی که تو دوستی براش خریدم ینی چی سوالت ا ...

استارتر بیا صاحبش پیدا شد 😄 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

استارتر بیا صاحبش پیدا شد 😄 

نه پزشک نیست همسرم😂😂😂

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺