2777
2789
عنوان

رنگ مو ی مامانم و دعوای جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 26 پست
مگه جذب مشتریه  برو شرم کن دختر جون🤣🤣🤣

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم شما ارایشگری؟؟ مگه نمیگن ریشه ب سر نزدیکه گرمه پس زودتر رنگ میگیره پس دیرتر رنگ بذاریم ...

چون رنگ ریشه سفیده دیررنگ میگیره برعکس موی طبیعی که تیرس و رنگ دانه داره

ارایشگرنیستم اما بلدم

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️

همه هم ازریشه رنگ میکنن 

اونی که شما شنیدی اینه که از جلوی سرنباید شروع کنی به رنگ گذاشتن چون جلو سر گرمتره وزودتر رنگ بازمیکنه 

باید از پشت سر گردن شروع شه بیاد جلوعزیزم

چون رنگ ریشه سفیده دیررنگ میگیره برعکس موی طبیعی که تیرس و رنگ دانه داره ارایشگرنیستم اما بلدم

مرسی عزیزم

ساقه موهاشون رنگ طبیعی نیست ها

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             
همه هم ازریشه رنگ میکنن  اونی که شما شنیدی اینه که از جلوی سرنباید شروع کنی به رنگ گذاشتن چون ...

ااها ممنون خانومی

اره میدونم قطعا رنگه براهمین گفتم ساقه روشنه ؟

قهوه ایه شماره6

قهوه ایه شماره6

چرا کل موهاشو دکلره نمیکنه مادرتون؟ بعد رنگساژ بشه روش

البته باید بره اراشگاه دیگه هرچی سفیدیاش دربیاد میره لای موهاش معلوم نمیشه

باور فکر کردم 

مامانت موهاشو رنگ موهای جاریت رنگ زده 

گفتم لابد جاریه بدش اومده 

ذهن خلاق من

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی