2777
2789
خب کاش یکم ازاد میذلشتیش زیادبچسبی فراری میشن آدما

من چهار سال همین بودم غیرتیم و ب اینکه همینم میبالم و وقتی بعد چند سال میشه گیر دیگه خودت تا تهشو بخون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهار سال همین بودم غیرتیم و ب اینکه همینم میبالم و وقتی بعد چند سال میشه گیر دیگه خودت تا تهشو بخ ...

اره منم غیرتیم همشم ازسر دوست داشتنه دست آدم نیس

دیگه ایشون ظرفیتشو نداشته دیگه خسته شده

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
اره منم غیرتیم همشم ازسر دوست داشتنه دست آدم نیس دیگه ایشون ظرفیتشو نداشته دیگه خسته شده

البته من دخترم 🤭🤭دخترام غیرت دارن

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
اره منم غیرتیم همشم ازسر دوست داشتنه دست آدم نیس دیگه ایشون ظرفیتشو نداشته دیگه خسته شده

نه خب نگرفتی 

ببین وقتی چهار سال این حس واسش پیش نیومده بعدا اومده ینی چی ینی مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه

ینی یجا دیگه دلو بسته خوشبختانه منم ی جور بد کینه یم که الان انگار دو روز با هم بودیم حالا بهرحال فقط خواستم بدونم رسیدن چه شکلیه

بچه ها اسی مرده 

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
نه خب نگرفتی  ببین وقتی چهار سال این حس واسش پیش نیومده بعدا اومده ینی چی ینی مرغی که انجیر می ...

معلوم نیست چیکار کردین ک بنده خدا خسته شده پا رو دلش گذاشته و رفته.اونوقت واسه اینکه عذاب وجدان مقصر بودن خودتونو کم کنید میگید به کسی دیگه دلبسته.ماشالله واقعا.غیرت واقعی اینه ک نذاری اب تو دلش تکون بخوره.ن اینکه با گیر دادن ب لباسو فلان این حسو بهش بدی ک تو هیچی حالیت نیست من برات تعیین میکنم.و هزار جور چیز دیگه.معنیه غیرتو اشتباه ب عرضتون رسوندن اقای محترم

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
معلوم نیست چیکار کردین ک بنده خدا خسته شده پا رو دلش گذاشته و رفته.اونوقت واسه اینکه عذاب وجدان مقصر ...

ببین غیرت تو مغز تو همین چن تا کلمه ی بود که الان ب زبون اوردی چون مغزت این تعریفو داره تا وقتی که با من بود یک نفر نمیتونست اسمشو بیاره بعدا کسی که پا رو دلش بزاره تو خیابون دست تو دست نمیبینیش 

درضمن هیچوقت الکی خودتو وارد یه بحث نکن همیشه رو منطق حرف بزن

رابطه طولانی نداشتی ببینی چی میگم از نوع سلام کردنش میفهمی بعد چند سال چخبره حالش چطوره خوبه یا بد 

ببین غیرت تو مغز تو همین چن تا کلمه ی بود که الان ب زبون اوردی چون مغزت این تعریفو داره تا وقتی که ب ...

اولا مفرد حرف نزن.دوما من رابطه طولانی نداشتم؟ دقیقا از کجا میدونی؟ من همسرم ۳ سال باهم دوست بودیم الانم ۷ ساله ازدواج کردیم  و بچه داریم.کاااملا از طرز حرف زدنت پیداست چقد محترمی و اون بنده خدا چرا رفته.اداب حرف زدن با یه خانومو بلد نیستین.ریپلای نکنین وگرنه نی نی یار تگ میکنم تعلیق بشید.

اولا مفرد حرف نزن.دوما من رابطه طولانی نداشتم؟ دقیقا از کجا میدونی؟ من همسرم ۳ سال باهم دوست بودیم ا ...

اولا که شما رپلی کردین دوما خون به مغزت نمیرسه جوش زدی یه مشگلی هست صداقت تو حرفت نمیبینم یه تعصب رو یه خاطره یا ی چیزی داری میخوری که اشتباس

سوما خانم محترم اول احترام خودشو نگه میداره

گرفتی که