2777
2789

بچه ها يه پسره تو دانشگاهمونه دانشجو سال اخر دندونپزشكيه مامانشم يكى از دندون پزشكاى معروف واستاذ دانشگاهمونه باباشم پزشك متخصصه ولى با هركى ديت ميكنه قبلش بحث دنگ ميكشه وسط!با يكى از دخترا رفته بود كافه بعد دختره حساب كرده بود برا هردوشون اين شب فك كرده بود خودش حساب كرده شماره كاراشو برا دختره ميفرسته ميگه لطفا دنگتونو بفرستين🤦🏻‍♀️فك كن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی از این کار متنفرررممم متنفر . تا اخر عمرم با اون ادم بیرون نمیرم حتی اگه دوست صمیمیم باشه ‌. تو که پول ی ناهار یا کافه رو نداری بیخود میکنی قرار میزاری میری بیرون

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

ولی پسری ک اینجوری باشه خیلی زشته حداقل یه تعارفی چیزی من ک کلا پیش قدم میشم برایحساب دیت ک هربار رد میشه البته

بابا مگه بچه دبستانی هستن

از اون بچه مثبتای مامانیه 

🔹دَرکــی عمـــیق ، میـان باور هـای سَطـــحی!         

با اجازه استارتر، ی صلوات برای شفای پدرم می فرستین 😥

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍
دنگ چیه

هر كدوم پول قهوه خودشو حساب كنه..يعنى مثلا اگه من وسما رفتيم بيرون شام خورديم من حساب كردم هزينه شام ونوشيدنى شما رو كه بخوان ازاون بگيرم ميگم دنگ شما شد مثلا ٥٠تومن

ولی پسری ک اینجوری باشه خیلی زشته حداقل یه تعارفی چیزی من ک کلا پیش قدم میشم برایحساب دیت ک هربار رد ...

ببين اين چون خيلىً پولداره هميشه نگرانه كه كسى بخاطر پولش بخوادتش ولى بنظر منم كارش خيلى زشته..پسره از دوستامونه من يكى عمرا حاضر نيستم با همچين ادمى دوست شم چون همه اش احساس ميكنم هركارى كه بكنه هم ممكنه حساب كتاب كنه ومنت بزاره

یعنی از این کار متنفرررممم متنفر . تا اخر عمرم با اون ادم بیرون نمیرم حتی اگه دوست صمیمیم باشه ‌. تو ...

پول داره ولى از قبل صحبت ميكنه كه هر كى دنگ خودشو بده!به قول معروف ميخوان از همون اول گريه رو دم حجله بكشن كه ما از اون پسراى خرج كن نيستيم