2777
2789
عنوان

سمی ترین شیره ای که توی بچگی سرتون مالیدن چی بوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 34 پست
هععییی روزگار خورشت الو اسفناجو بجای قورمه سبزی میدادن بهم😭😂😂

😂😂😂اخیییی عزیزم

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار با دختر عمم حدود 7 8 سالمون که بود من تو سطل زباله یکی از همه هام تو اتاقش پوست دور ریز نوار بهداشتی دیدم چون خبر داشتم چیه گفتم به دختر عمم این مال نواربهداشتیه اونم خندید و به عمم گفت عمم گفت پوست پوشک اون یکی دخترعموم هست آخه اون موقع یه دخترعمو داشتم بچه بود و هنوز پوشکی بود خلاصه اینطور ما رو خر کرد من باور نکردم و انکار کردم اونم خندید و هیچی نگفت 😂😄

sh_n👉❤     آقایون لطفا درخواست دوستی ندن! اگه با نظرم موافق نیستی لطفا ریپلای نزن دوست عزیز!
به من گفتن میریم دکتر به پرستار میگیم اونا نی نی بهمون میدن    

واییی🤣

این عطر را که به تنت میزنی،موسیقی آرامی ست با امضای خاص تو که جعلش محال است...!♡ بودنت معجزه نبود ک با رفتنت فاجعه بشه‌!!
جااان. مامان منم رفت کربلا تازه من میدونستم بازم سخت بود واسم

اخه میدونی من ۶سالم بود میدونستم میرن فک میکردم منم میبرن ذوغ داشتم همش لباسامو درمیاوردم میگفتم اینارو بیارم

همچی یا دورع یا دیرع...◇
به من گفتن میریم دکتر به پرستار میگیم اونا نی نی بهمون میدن    

ب من گفتن وقتی پدرمادر ازدواج میکنن از خدا بچه میخوان و فرشته بچه رو میذاره تو دل مامان موقع به دنیا اومدن هم از شکمش درمیارن.تا راهنمایی با همین قضیه قانع شده بودم

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...