2777
2789
مال من یه هفته قبل زایمان ۳۵۰۰ گفتن ولی هفته بعدش۳۴۰۰ بدنیا اومد دقیق نیست سونو ،ولی هفته ای ۲۰۰گرم ...

عههه 

آره خطا داره میگن 

البته به سونوگرافم بستگی داره 

من شکمم کوچیکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه بارداری اولم ۳۶ هفته رفتم سونو ۳ کیلو بود ۳۸ هفته بدنیا اومد ۳ کیلو و ۵۳۰

یعنی هفته ای 250 گرم اضافه کرده 

سزارین بودید ؟

پس بچه منم 3700 میشه ؟؟

عههه  آره خطا داره میگن  البته به سونوگرافم بستگی داره  من شکمم کوچیکه

میخای چیکار چاق بود مهم اینکه سالم باشه ،بعد بدنیا میاد شیرش میدی تپل میشه،من خودم ۲کیلو بودم الان یکسره تو رژیمم همش چاق میشم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
نفهمیدم  یکم ساده تر برام توضیح میدی    

😊

اگر با سرعت رشدی که ماه آخر تو شکمت داره به دنیا بیاد،

تو یکماه اول تولدش وزنش به 80 کیلو میرسه.

از اول 34 هفته وزن گیریش خیلی زیاده تا رفته رفته کم میشه که وقتی به دنیا میاد ماهی300 گرم وزن میگیره.

امیدوارم متوجه شده باشی😊

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
اره ولی خطای سونو رو هم در نظر بگیر  تغذیه خودتم هست وزنش خوبه دیگه سعی نکن بالاتر بره ک زایم ...

3080 گفت 

حالا من کم در نظر گرفتم 

گفتم 3 کیلو

آره راست میگی  

😊 اگر با سرعت رشدی که ماه آخر تو شکمت داره به دنیا بیاد، تو یکماه اول تولدش وزنش به 80 کیلو میرسه ...

ماهی 300 یا هفته ای ؟

متوجه شدم ممنون 

حالا پیش بینیت راجع وزن بچه من چیه ؟

سونو گفت 3080 

حالا بگیم 3 

20 روز دیگه ام به دنیا میاد 

نفهمیدم  یکم ساده تر برام توضیح میدی    

ببین اگه میخوایی خیلی وزنش بالا بره

خودت بستنی و دلستر و مغزیجات زیاد بخور

ولی اینم در نظر بگیر که هرچقدر وزنش بیشتر بشه زایمانت سخت تر میشه.

و اینکه سایز شکم هیچ ربطی به وزن بچه نداره

من سر بچه اول تا 9 ماه با چادر معلوم نبود حاملم 3850 به دنیا اومد

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
ماهی 300 یا هفته ای ؟ متوجه شدم ممنون  حالا پیش بینیت راجع وزن بچه من چیه ؟ سونو گفت 3080&nb ...

پسرم رو بعد به دنیا اومدن هر ماه وزن میکردم هر ماه 300 گرم وزن میگرفت،البته که بستگی به تغذیه اش داره.

به نظرم تا 3700 یا 800 پیش میره اگه تغدیه خوبی داشته باشی

ببین اگه میخوایی خیلی وزنش بالا بره خودت بستنی و دلستر و مغزیجات زیاد بخور ولی اینم در نظر بگیر که ...

آره به سایز شکم نیست 

چون من قبل بارداریم شکمم تخت تخت بود و چربی اضافه نداشت 

فقط میخاستم ببینم وقتی به دنیا میاد چقدر میشه 

شایدم باید رعایت کنم تو غذا خوردن 😀

همون 3500 عالیه به نظرم 

ممنون گلمم 

ببین اگه میخوایی خیلی وزنش بالا بره خودت بستنی و دلستر و مغزیجات زیاد بخور ولی اینم در نظر بگیر که ...

خداحفظش کنه پسرتونو 

طبیعی به دنیا آوردین ؟  40 هفته بود ؟

آره به سایز شکم نیست  چون من قبل بارداریم شکمم تخت تخت بود و چربی اضافه نداشت  فقط میخاس ...

خواهش میکنم 

سایز شکم بیشتر به محل قرار گرفتن بچه ربط داره   

من سر این حاملگیم از 4 ماهگی معلوم بود حامله ام.