فردین_عشق_من مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 268 عنوان کدوم قشنگه؟؟عکس 302 بازدید | 17 پست سلام خانوما . بنظرتون کدوم لباسو بگیرم؟؟الان میزارم عکسو 1400/08/03 | 00:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39801 کوکوکو راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
elizabet73 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 869 خب چرا پست اول نمیزاری؟ متنفرم از آدمهای حسود و عقده ای 😒
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39801 من رفتم یه دورزدم برگشتم هنوزنذاشتی که راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
فردین_عشق_من مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 268 من رفتم یه دورزدم برگشتم هنوزنذاشتی که بخدا نتم ضعیفه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39801 هیچکدوم توسلیقه من نیس ولی اولی بهتره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
کانگرو عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 7978 این خیلی خوبه مخصوصا هم رو مد هم خوشگله هم خانومانه اون مشکیه برا دخترا خوبه یا عقد اینا برا عروسی پسندم نیست