2777
2789

دوهفته

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من روز 13 سیکلم دوتا امپول hcg زدم الان 31 سیکلمم یک روز عقب انداختم میترسم بی بی بزنم تو ذوقم بخوره پریودهام منظمه همیشه به نظرتون باردارم؟ به شدت کمردرد و تخمدان درد دارم

منظم بود فکرکنم یکی دو روز عقب افتاده بعدشم پریود شدم

پس فکر کنم منم پریود بشم تایپیکت رو خوندم عزیزم ازمایش مورفولوژی شوهرت رو تو مرکز ناباروری دادی که رنج نرمالش 4 درصده؟

تحرک و تعدادش چجوریه؟؟؟  چند وقته اقدامی؟

یک ساله تحرکش کم بود 21 الان خوب شده 42 شده تعدادش یادم نیست ولی از اول خوب بود فقط تحرکش کم بود اخرین ازمایشش هفته پیش بود فقط مورفوش 5 درصد بود

یک ساله تحرکش کم بود 21 الان خوب شده 42 شده تعدادش یادم نیست ولی از اول خوب بود فقط تحرکش کم بود اخر ...

واسه من مورفولوژی ۱۷ و تحرکش ۴۰ و تعدادش ۴۲ بود ک جفت دکتر زنانی میرم گفتن باید آی یو آی کنی و نشه بعدش آی وی اف

خدایا شکرت 

واسه من مورفولوژی ۱۷ و تحرکش ۴۰ و تعدادش ۴۲ بود ک جفت دکتر زنانی میرم گفتن باید آی یو آی کنی و نشه ب ...

ایشالا که زودتر باردار بشی عزیزم وخدا یه نی نی سالم بهت بده منم تو فکرم این ماه نشدم ماه بعد برم ای یو ای خودت مشکلی نداری؟