2777
2789
عنوان

با دخالت خانواده همسر چیکار کنم

276 بازدید | 15 پست

سلام من و همسرم چند وقت دیگه عروسیمونه و تصمیم گرفتیم تو یه تالار عروسی بگیریم ولی برادرشوهرم دخالت میکنه میگه اونجا نه و گرونه من برام مهم نیست اونجا یا جای دیگه فقط میخوام بدونم چجوری باید جلوی دخالت و بگیرم. بعد این که شخصیت دورویی دارن جلوی من خوبن و میخندن ولی من یکی از تماسای گوشی همسرم که ضبط شده بود و گوش دادم بد بیراه گفته بودن به من. و خانوادم. و این که چیکار کنم همسرم تصمیم های زندگیمونو کف دست اونا نزاره🤦🏻‍♀️ لطفا اگه تجربه ای دارین کمکم کنید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چیکار کنم نگه...

شما باهاش حرف بزن توضیح بده که زندگی مشترک مال دونفره اگه قرار بود همه بدونن از چیزی میشد زندگی عمومی ☺️

الانم چون شما عقدی ازش دوری نمیشه کاری کرد عروسی کردی بهتر میتونی کنترلش کنی گلم 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏

ب همسرت شجاعت بده 

شجاعت نه گفتن ب خانواده اش ! 

شجاعت اینکه شما و خودش ب بلوغ فکری رسیدید و نیازی ب دخالت کردن دیگران ندارید 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
خب چیکار کنم نگه...

همسر منم همینه هیچی ده ساله عوض نشده که نشده چهل سالشه ها اما 🙄🙄🙄

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
تا جایی که امکان داره جوابشون و میدم

چجوری مکالمه شو ضبط کردی منم می‌خوام 

خودش نمیفهکه؟

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭

من بي نوا گرونترين سالن شهرو به برادرهمسرم معرفي كردم، يك تنه وايسادم با پدرش و بقيه بحث كه اونجا بگيرن(پولشو پدر همسرم ميداد)

اما دستم نمك نداشت.

شما در درجه اول اگر پولًشو خودتو ميدين كه بزار بگن نهايتا جايي كه خودت ميخواي انتخاب كن

مشكل در واقع از همسرتم هست

💕