2777
2789
عنوان

هک جیمیل

479 بازدید | 17 پست

از کجا بفهمیم هک شده؟ یا کسی وارد اکانت جیمیلمون شده؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
فک کنم وقتی کسی بخواد وارد جیمیلت بشه قبلش یه کد میاد که برای ورود باید اون کد رو داشته باشه

مرسی عزیزم🌹

فکر کنم اگه هم بشه کلا از دسترس خارج میشه

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم🌹 فکر کنم اگه هم بشه کلا از دسترس خارج میشه

ببین میتونی وارد اکانتت بشی قسمت فعالیت های اخیر حالا انگلیسیش رو دقیق نمیدونم ولی باید activityداشته باشه تو جملش. برو داخل اون بخش یه جدول میاد برات ک مثلا چه روزی با چه سیستم با چه ای پی وارد اکانتت شدی. یه چک کن ببین همون ساعتای و تاریخایی که نشون میده خودت بودی یا نه

فک کنم وقتی کسی بخواد وارد جیمیلت بشه قبلش یه کد میاد که برای ورود باید اون کد رو داشته باشه

کد به جیمیل میاد یا به موبایل؟ 

ببین میتونی وارد اکانتت بشی قسمت فعالیت های اخیر حالا انگلیسیش رو دقیق نمیدونم ولی باید activityداشت ...

اگه آی پی دیگه ای بود باید چیکار کنم؟؟

اگه تایید دو مرحله ای انجام داده باشی که هروقت بخوای وارد اکانتت بشی پیام میاد رو شماره مبایلت

نه تایید دومرحله ای نیست

شاید با فیلترش کن وارد شدی و حواست نبوده

هنوز ندیدم .به نظرت با وای فای میشه هک شد ؟چند وقت پیش به یه وای فای بدون رمز وصل شدم میترسم هک شده باشم

نه تایید دومرحله ای نیست

الان میتونی رمز جیمیلت رو عوض کنی و همچنین تایید دو مرحله ای هم انجام بده ک هر وقت خواستی وارد اکانتت بشی یه کد برات میاد رو شماره موبایلت و اون کد رو میزنی و وارد میشی. الان چک کردی شخص دیگه ای وارد اکانتت شده یا نه 

الان میتونی رمز جیمیلت رو عوض کنی و همچنین تایید دو مرحله ای هم انجام بده ک هر وقت خواستی وارد اکانت ...

با این خطم جیمیل نساختم ،مشکلی نیست؟؟

فک نکنم مشکلی پیش بیاد اینطوری

مرسی عزیزم 🌹

ببخشید میتونم درخواست دوستی بدم اگه سوال در این مورد داشتم بپرسم؟