2777
2789

امروز پدرم مادرمو بردن بیمارستان جلوی بیمارستان منتظر بودن مامانم برگردن 

یه پراید وایمیسته کنار ماشین یه خانم و اقا سرنشین بودن 

خانمه به بابام میگه حاج اقا ما تو بیمارستان مریض داریم بنزینمون داره تموم میشه یه لطف میکنی به ما؟ بابای ساده ی منم اولش باورش میشه میگه منکه باکم طوریه نمیشه بهتون بنزین بدم تا پمپ بنزینم راه زیادیه منتظر خانومم هستم الان میاد!

خانمه میگه نه اگه میشه وجه نقد بدین بهمون بریم بنزین بزنیم 😳😳😳😳😳😳

من خیلی بدبینم  یا واقعا نیاز داشتن؟ چندتا مسافر از صبح میزدن پول بنزینشون درمیومد چرا راحت ترین راه که دست دراز کردن جلوی مردمه انتخاب میکنن؟

از این موارد خیلی شنیدم یه موقع هایی ترس برم میداره!

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

خب بابات پول داده یا نه

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دزدی مدرن

دقیقا همسرمم همینو گفتن 

گفتن شیوه ی نوین دزدیه😐😐😐

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

دقیقااااااا

یه بار یکی جلو بیمارستان جلومو گرفت گفت اینقدر پول بده بچم مریضه و این حرفا  رفتم بگیرم بهش بدم یه حسی بهم گفت تو که میخوای بدی برو داخل بیمارستان براش کارت بکش 

بعدش رفتم بهش گفتم بیا بریم کارت بکشم خرج عملو بدم تا گفتم فرار کرد غیب شد 😂😁

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
خب بابات پول داده یا نه

نه نداده بنده خدا ترسیده ازشون 

دقیقااااااا یه بار یکی جلو بیمارستان جلومو گرفت گفت اینقدر پول بده بچم مریضه و این حرفا   ...

😂😂😂 خوبه حالا به فکرت رسیده خیلیا گول میخورن انقدر بی وجدانن جلوی بیمارستان از مردم دزدی میکنن 

دقیقااااااا یه بار یکی جلو بیمارستان جلومو گرفت گفت اینقدر پول بده بچم مریضه و این حرفا   ...

اره یکی ام تو بیمارستان به من گفت بچم ازمایش داره نمیتونم خرج کنم پول بده شمارمو دادم گفتم تو بیمارستانی که از داره همو ببینیم من میدم خرجشو هنوز که هنوزه داره زنگ میزنه 

از این چیزا زیاد دیدم بخاطر همین اعتمادمو از دست دادم 

اره یکی ام تو بیمارستان به من گفت بچم ازمایش داره نمیتونم خرج کنم پول بده شمارمو دادم گفتم تو بیمارس ...

دزدی چقدر راحت شده با خیال اسوده میخورن یه ابم روش!