2777
2789

عاقاااااااااا من همیشه سر کلاسا خوابم ،دیروز خوب درس خونده بودم جو گیر شده بودم بدجوری😟😟ساعت ۸ بیدار شدم 

رفتم تو شااد تا ۸ و نیم😠😠😑😑😑تا اینکه پیام گزاشتم بچه ها چرا نیستین😑😬بعد گفتن تعطیله ،تازه یادم افتاد😑😑😑دلم‌میخوااد خودمو با اسید غسل بدممممممممم ضایع شدم جلو همهههههه،بدتر از اون خواب نازم خراببب شدددددددد خدایاااااا

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بخواب حال ميده بابا منم دارم ميخوابم

🥲🥲😶خوابم پرید 😑وای خدایا بابامم خونس اخبار گزاشتهههه

کی خوابش میبره

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
حسنی ب مکتب نمیرف وقتی میرفت جمعه میرفت😂

😂😦😟😟😟عایییی دقیقاااا 

بخدا هرروز غایب بودم 😕ببین من هی میخوام دختر خوبی باشم نمیزارن

منو بگو پاشدم حاظری زدم همونموق زنگ معلم زدم

😑

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
منو بگو پاشدم حاظری زدم همونموق زنگ معلم زدم 😑

🥲🥲🥲😂😂😂😂هعی خداا..

اخیییی

خیلی گناه داری💔😐😂

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐