2777
2789
عنوان

رابطه قبل از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 6014 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رابطه با نامحرم حرامه دیگه چه دوسال قبل محرمیت چه یک ساعت قبل محرمیت 

من و شوهرم یک ساعت قبل از عقد رفتیم آتلیه،همونجور همدیگرو بغل و بوس بوسی کردیم برا تو عکسا،خو دیگه چیکار میکردیم آخه🤦🏻‍♀️

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

توی کتاب کمدی الهی اگه درست گفته باشم اسمشو با اینکه مال مسلمونا نیس و مسیحی و ادیان مختلف داره این نوع رابطه رو زنا دونسته ولی متاسفانه با گذشت زمان تو کشورهای مختلف ای ادیان دستکاری شدن و زنا یه امر طبیعی جلوه دادن 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
هر دو نفر میتونن پیش خدا شخصی و مخفی توبه کنن. حتی برای همسرشون هم از خدا تقاضای بخشس کنن.  ول ...

خانمه پیش من این حرف رو زده

چون الان دوتا دختر داره می‌ترسه از آینده 

من و شوهرم یک ساعت قبل از عقد رفتیم آتلیه،همونجور همدیگرو بغل و بوس بوسی کردیم برا تو ع ...

🤦‍♀️🤣خوشبخت باشید انشاالله 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
🤦‍♀️🤣خوشبخت باشید انشاالله 

سلامت باشی،بوس😘😘😘😋

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
خانمه پیش من این حرف رو زده چون الان دوتا دختر داره می‌ترسه از آینده 

ععزیزم بهشون بگو در توبه همیشه بازه خدا بخشنده تر از ای حرفاس 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!