2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفع کدورت و بازگشت معشوق

بازگشت رنجیده خاطر و یا مطلوب

چنانچه کسی از شما رنجیده خاطر گشته و قصد دارید او دوباره باز گردد شربتی تهیه کرده و در آن گلاب و آب لیمو بریزید روز پنج شنبه در وقت نماز عصر رو به قبله نشسته چشم ها را ببندید و ۱۴۰۰ مرتبه ذکر  (یا وَدُودُ)  را بگویید سپس بر پیاله دمیده و خود بنوشد یا به کسی که طالب آن شخص است بدهد تا بخورد و چنانچه در بین ذکر مطلوب آمد ذکر را تعطیل نکند این عمل را در سه یا هفت روز تکرار کند مجرب است
یجا دیدم نوشته وَدودُ بعد اون ــُ آخر تلفظ نمیشه ک؟!؟

نه گلم‌نمی‌شه.سخت نگیر ایقد

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
اشکال نداره بخون ب نیتش. تو ذهنت بهش فکرکن

اهان فقط ی سوالم دارم 

منی لیست نوشتم از دعاهاییک میتونم بخونم ممد برگرده بعد یجا نوشته بعد از هر نادِ علی باید اسم خودشو مادرشوبگی چجور باید بگم؟!؟

اخه میخام حتمااااا برگرده😂😂  یه لیست نوشتم از دعاهاییکه میتونم برای برگردوندنش بخونم😂 رفتم ...

دعا نویس اگه دعاش می‌گرفت برای خودش دعا می‌کرد دختر گل...پولت خرج‌این بی همه چیزا نکن...انشاالله خدا مراد دلت رو می‌ده

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
دعا نویس اگه دعاش می‌گرفت برای خودش دعا می‌کرد دختر گل...پولت خرج‌این بی همه چیزا نکن...انشاالله خدا ...

خودمم ب این نتیجه رسیدم 

سه بار ب دعا نویس پول دادم دفعه اولی گفت دعای قرانیه و خدایی خودمم خیلی رعایت میکردم و نمازمم همیشه میخوندم اون دعارو همگرفته بودم و برگشت فک کردم برا دعا نویسس ولی الان متوجه شدم برای نمازایی بوده ک خودم خوندم 

چون از وقتی قطعش کردم نمازمو دوباره خراب شد رابطمون