2777
2789
عنوان

ریسه رفتن پسر یکسالم توروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما دکتر ببر..خواهرم بجگی اینجوری بود باید نزاری گریه کنی خواهرم وقتی ب یه چیز مسخره مثلا بهانه میکرد چن باری اینجوری شد مامانم میگرفتنش زیر آب سرد تا ب خودش میومد الان دیگ اینجوری نمیشه فقط همون بچگیش بود ولی تو ببر حتما دلیلشو بدون

İyi ki sevmişim seni
پسردایی های من دوتاشون اینجوری بودن  درمانی نداره فقط نباید زیاد عصبی کنی بچه هارو مدارا کنی ت ...

خیلی هم خوابش میومد خسته بود وقتی هم خورد زمین عصبی تر شد بعد همه هم دورشو گرفتیم ترسید بچه 🙁

یعنی چی نفسش بند میاد میخوره زمین اینجوری میشه؟؟؟

دیدی بچه نفسش بندبیاد همین که فوت کنی رو پیشونیش نفسش برمیگرده 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
چشماشم یه مدلی شد دختر شما هم میشه؟؟؟

عزیزم بچه ها مخصوصا نوپا باشن خیلییی زمین میخورن سعی کن وقتی زمین میخوره هیچ عکس العملی نشون ندی با خنده بگو آخیییی و بخند بهش البته مراقبشم باش ولی اصلااا هیجانی برخورد نکن تا عادت کن من سر بچم اصلا حساسیت بخرج ندادم زمین میخورد بهش لبخند میزدم اگه دردش میگرف بغلش میکردم اگه هم سطحی بود بهش مفتم اشکال نداره بلند شو این تجربه خودم بود عزیزم

ولی داداشم ک بچه بود هر وقت میخورو زمین کبود میشد لباش سفید میشد انقد گریه میکرد 

......

اول ک شما الان مادری باید قدرت و شجاعتت رو ببری بالا درمواقع یهویی بجای گریه کردن یااسترس گرفتن دومم اینکه ان شالله چیزی نی بعضی بچه ها موقع گریه همینطوری ان انگار بلا بدور نفس کشیدن یادشون میره . موقع گریه

بعدم هروقت اینطوری شد ی ضربه متوسط ب پشتش بزنین یا فوت کنین توصورتش ی نیشگون کوچیک از لپاش. تا نفسش بالا بیاد

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺 

اسی دهترمنم همینحوریه،معمولا تا ۵ سالگی خودش برطرف میشه..دختر من جوری هستش که وقتی اینحوری میشه باید یه جایی از بدنش رو محکم تیشگون بگیریم تا به هوش بیاا..خیلی لحظه ی دردناکیه من که هر بار ۱۰ سال از عمرم کم میشه

عضو گروه نارنجی🧡🧡🧡وزن شروع ۱۷ / ۹ /۰۰(۶۷/۷۰۰)🧡هدف (۵۵) 🧡قد ۱۵۵🧡🌷🍁🤩۲۰ / ۹ / ۰۰ (۶۶/۸۰۰)🧡۲۸ / ۹ /۰۰ (۶۶/۱۰۰)🧡۵ / ۱۰ / ۰۰(۶۵/۷۵۰)
اول ک شما الان مادری باید قدرت و شجاعتت رو ببری بالا درمواقع یهویی بجای گریه کردن یااسترس گرفتن دومم ...

دقیقا من اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم سریع دستپاچه میشم .

خیلی هم خوابش میومد خسته بود وقتی هم خورد زمین عصبی تر شد بعد همه هم دورشو گرفتیم ترسید بچه 🙁

ن دیگه حواست باشه تازه ب مرور با بالارفتن سنش بدترم میشه مثلا سن لجبازی و اینا ۳ ۴ سالگی 

ولی بعدا ک عقلش برسه کامل درک کنه خوب میشه 

وااااا🙁 
اسی دهترمنم همینحوریه،معمولا تا ۵ سالگی خودش برطرف میشه..دختر من جوری هستش که وقتی اینحوری میشه باید ...

وای خیلی بده ۴ سال خیلی زیاده من که تحمل ندارم😭