2777
2789

سینمایی باشه 😂 منم میخام

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاطرلت یک خوناشام 😍😍اخخخخخخخ دیمن سالواتور عااااشقتم 🤩🙊

بیشعورها میتوانند دیگران را سرکوب کنن، اما کسی نمیتوناند انهاراسرکوب کند‌؛مگر یک بیشعور بزرگتر!   تو قم کرونا و زلزله میاد کاربری من میترکه🙄نزنین عاقا نترکونینم فک کنید خارمادره خودتونم😄
ژانرش چیه ؟ یکم ازش توضیح بده 

ی گروه42نفره هستن شکارچی هستن میان گوزن شکار میکنن پوستاشونو میکنن ببرن بفروشن بعد سرخپوست بهشون حمله میکنه 32نفرشونو میکشه بعد با قایق ازاونجا فرار میکنن ی جایی گیر میفتن ی دختر سرخسپوستو میدزدن دوتاشون بعد سر این دختره دعوا_میشه بعد خرس بهشون حمله میکنه خیلی قشنگه کلا بعدم دوساعت ونیم هست

باردارم فیلم وحشتناک نیتونم ببینم

ترسناک نیست برعکس اسمش عاشقانس🤩

بیشعورها میتوانند دیگران را سرکوب کنن، اما کسی نمیتوناند انهاراسرکوب کند‌؛مگر یک بیشعور بزرگتر!   تو قم کرونا و زلزله میاد کاربری من میترکه🙄نزنین عاقا نترکونینم فک کنید خارمادره خودتونم😄

طولاتیه ولی من نشستم وعاشقونه همه شو نگا کردم

سریاله؟

اره هشت فصله