2777
2789

سینمایی باشه 😂 منم میخام

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازگوربرخاسته قشنگه😍😍

ژانرش چیه ؟ یکم ازش توضیح بده 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

خاطرلت یک خوناشام 😍😍اخخخخخخخ دیمن سالواتور عااااشقتم 🤩🙊

بیشعورها میتوانند دیگران را سرکوب کنن، اما کسی نمیتوناند انهاراسرکوب کند‌؛مگر یک بیشعور بزرگتر!   تو قم کرونا و زلزله میاد کاربری من میترکه🙄نزنین عاقا نترکونینم فک کنید خارمادره خودتونم😄
ژانرش چیه ؟ یکم ازش توضیح بده 

ی گروه42نفره هستن شکارچی هستن میان گوزن شکار میکنن پوستاشونو میکنن ببرن بفروشن بعد سرخپوست بهشون حمله میکنه 32نفرشونو میکشه بعد با قایق ازاونجا فرار میکنن ی جایی گیر میفتن ی دختر سرخسپوستو میدزدن دوتاشون بعد سر این دختره دعوا_میشه بعد خرس بهشون حمله میکنه خیلی قشنگه کلا بعدم دوساعت ونیم هست

باردارم فیلم وحشتناک نیتونم ببینم

ترسناک نیست برعکس اسمش عاشقانس🤩

بیشعورها میتوانند دیگران را سرکوب کنن، اما کسی نمیتوناند انهاراسرکوب کند‌؛مگر یک بیشعور بزرگتر!   تو قم کرونا و زلزله میاد کاربری من میترکه🙄نزنین عاقا نترکونینم فک کنید خارمادره خودتونم😄

طولاتیه ولی من نشستم وعاشقونه همه شو نگا کردم

سریاله؟

اره هشت فصله