2777
2789
عنوان

برادر ۹ ماهه ی من که فوت کرد😔

498 بازدید | 24 پست

گاهی که بهش فکر می کنم دلم میگیره.

پدر و مادرم از خدا یه پسر میخواستن یه دختر. به آرزوشون رسیدن اول من به دنیا اومدم بعد ۸ سال خدا برادرم رو بهشون داد. اما متاسفانه ۹ ماهگی فوت کرد😔 پدر و مادرم داغون شدن تا حالشون یکم بهتر شد ۳ سال طول کشید. 

خدا ان شاءلله هیچ پدر و مادری رو با داغ بچش امتحان نکنه🤲😥

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد سخته خدا برای هیچکس نیاره داغ عزیز سخته گلم 

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
💔💔 چرا

اون موقع ۸ سالم بود درست یادم نیست انگار نارسایی قلبی نمیدونم چی پیدا کرده بود بعد اون دیگه اسمشو نیاوردیم پدر و مادرم داغون نشن😓💔

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

۲۳🌺🌺🌺 تو امضام هست

دیگه خواهر یا برادر نداری؟

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
نه فقط خودمم  بعد از برادرم پدر و مادرم از ترسشون دیگه به بچه فکر نکردن🌺🌺🌺

آخه تنهایی که خیلی بده،ترس نداره اون طفلک قسمتش اینجوری بوده،باید دوباره بچه دار میشدن که تو تنها نمونی،پس مادربزرگای قدیم چی بگن که بچه های ۲،۳سالشون رو از دست میدادن،بعدش دوباره چندتا بچه میاوردن

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!