2777
2789
عنوان

درد قبل زایمان چجوریه

100 بازدید | 12 پست

خانمایی که زایمان طبیعی داشتن دردای قبلش چجوریه من دلم خیلی درد میکنه کتفم هم داره نصف میشه از وسط ممکنه دردای قبل زایمان باشه 38 هفته ام

انقدر دردش شدیده که انگار بیهوش شی میگیره ول میکنه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

درد یک سره نیس

بگیر و ول کن داره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتفت درد میکنه؟ بابا درد زایمان به کمر و زیر شکم میگیره،کتف و شونه که نمیخواد بزاد

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

دقیقا مثل دردای پریودی باشد بیشتر هی میگیره ول میکنه هر چی به زایمان نزدیکتر بشی شدتش بیشتر و فاصله دردا کمتر میشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خیلی درد دارم نمیتونم تکون بخورم

خیلی شدید تره از پریودی که اصلا نمیتونی پاشی یا گوشی دستت بگیری

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
یعنی الان درد قبل زایمان نیست پس

بنظرم نباشه باز به دکترت بگو

[QUOTE=212787639]من وقتی پریود میشدم زیاد درد نداشتم نمیدونم چیکار کنم[/QUOTE

تا میتونی راه برو وقتش بشه خودت میفهمی  یا با درد شروع میشه یا کیسه آبت پاره میشه زایمان فرق میکنه درداش شدیدتره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷