قارچ رو بعد از شستن، ریز ریز می کنید و اب لیمو بهش می زنید و در نایلون فریزر می ریزید و داخل فریزر می ذارید؟البته این روش رو خودم میگم و نمی دونم درسته یا نه
قارچ رو بلانچ کن . بریز توی آب جوش در حد چهار مین توی آبجوش کمی جوش شیرین یا آب لیمو بریز . بعد بگیر زیر آب سرد فریز کن کاملا سفید میمونه
من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من میجوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من میجوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
این کارو انجام دادم اما قارچ سیاه شد. تو چیکار می کنی قارچ سیاه نمیشه؟
من همينجوري خورد ميكنم فريز ميكنم موقعي كه ميخوام استفاده كنم با حرارت بالا و يكم ابليمو تفت ميدم عالي ميشه رنگش مواظب باش قارچ اب نندازه اب بندازه سياه ميشه
بعد از جوش امدن، قارچ رو اضافه کنم و چند دقیقه بجوشه؟
بله . در حد سه چهار مین . ابلیمو هم بریز بعد بریز توی ابکش زیر آب سرد بعد فریز کن