2777
2789
عنوان

فریز کردن قارچ

251 بازدید | 12 پست

چطور قارچ رو فریز می کنید؟ 

قارچ رو بعد از شستن، ریز ریز می کنید و اب لیمو بهش می زنید و در نایلون فریزر می ریزید و داخل فریزر می ذارید؟البته این روش رو خودم میگم و نمی دونم درسته یا نه

راه های خودتون رو بگید. ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قارچ رو بلانچ کن . بریز توی آب جوش در حد چهار مین توی آبجوش کمی جوش شیرین یا آب لیمو بریز . بعد بگیر زیر آب سرد فریز کن کاملا سفید میمونه

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
این کارو انجام دادم، اما حجم قارچ خیلی کوچیک شد. نمی خوام حجمش کم بشه

قارچ رو.ورقه کن یا درسته بلانچ کن . روشای دیگه سیاه میشن. زیاد نجوشون

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
این کارو انجام دادم اما قارچ سیاه شد. تو چیکار می کنی قارچ سیاه نمیشه؟

من همينجوري خورد ميكنم فريز ميكنم موقعي كه ميخوام استفاده كنم با حرارت بالا و يكم ابليمو تفت ميدم عالي ميشه رنگش مواظب باش قارچ اب نندازه اب بندازه سياه ميشه

بعد از جوش امدن، قارچ رو اضافه کنم و چند دقیقه بجوشه؟

بله . در حد سه چهار مین . ابلیمو هم بریز بعد بریز توی ابکش زیر آب سرد بعد فریز کن