2777
2789
عنوان

من یک عدد ولخرج🙄😐

175 بازدید | 14 پست

دست خودم نیست چ ۱ میلیون پول دستم باشه چ ۱۰۰ تومن حتما خرجش میکنم فقط برا لباسم میره 😑 عاشق لباس خریدنو ساعت و شلوار و اینجور چیزام کلا تیپ برام خیلی مهمه هر چی پول دستم بیاد خرج اون میکنم مجردم 

حالا قراره از داداشم ۳ تومن بگیرم همشو از الان برنامه ریزی کردم هودی و نیم بوت و کلاس و شلوار و  میخام چن دست بگیرم تنوعم بدم مامانم میگه تو هیچوقت نمیتونی تو اینده ادمه پولداری باشی چون پول و حیع و میل میکنی ولی نظر من اینه من مشخص نیست فردا زندم یا نیستم پس عشق کنم برا خودم 

حرف من درسته یا مادرم اگه اشتباه میکنم یه فکری بکنم برا خودم🤔🤔

تو دراز مدت میفهمی اشتباه کردی ولی الان ک خرج میکنی یه حس خوبی داری منم همینجوریم 

درخواست دوستی ⛔وقتے زنے حسـادت نڪردو دیگہ گیـر نـدادخـوشحـال نبـاش بـدون دیگہ تـو دلـش جـایے نـدارے

حرف مادرتون

درسته که ممکنه فردا زنده نباشی (دور از جونت) ولی اگه زنده باشی و بی پول چی؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شمام

هرچقدر لباس بخرم بازم میگم لباس ندارم چی بپوشم

ولی سعی میکنم طلا هم بخرم که یه سرمایه ای هم بشه

سعی کن هر ماه یه مقدار معینی پس انداز کنی و جمع که شد باهاش طلا بخر

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
تو دراز مدت میفهمی اشتباه کردی ولی الان ک خرج میکنی یه حس خوبی داری منم همینجوریم 

ماشین خیلی دوست دارم ولی از شناختی که از خودم دارم من ادم پول جمع کردنش نیستم آخر سر ماشین بابامو میزنم به اسم خودم 😑🤣

اگر زياد ميخري 

كم بخر ولي خوب بخر 

سالي يه دست لباس خوب اضافه كن خودبخود يه عالمه لباس ميشه ولي همه خوب 

من الان دارم كمدم رو مرتب ميكنم بالغ بر ١٥-١٦ تا پالتو دارم همه هم مارك و جنس خوب در طول سالها خريدم طوري كه الان پالتو اوايل نامزديم كه ١٤ سال پيش بود رو دارم 

حرف مادرتون درسته که ممکنه فردا زنده نباشی (دور از جونت) ولی اگه زنده باشی و بی پول چی؟

اره اینم هست باید از این به بعد در کنار خرید یه کوچولو پس انداز کنم برا روز بی پولی 

وقتی نیاز داری و نداری  هرچی خرج شه اوکیه ولی وقتی حالت اجبار به خرید داری بدون نیاز بده

مثلا شخصیتم اینجوریه که الان پاییزو زمستونه لباسای پارسالمو دوست ندارم دوست دارم برم چند دست جدید بخرم  مثلا برای هودی بنفش شلوار و کلاه مخصوص و حتی جوراب بگیرم بعد مثلا یه بارونی که برای اونم کلاه و شلوار مخصوص به یه دست قانع نمیشم خیلی بده این اخلاقم اینکه کلا با هیچی سیر نمیشم بعضیارو می بینم لباس چند سال پیش رو میپوشن ولی انقدر شیک و قشنگ و با اعتماد بنفس خوشبحالشون 

منم مثل شمام هرچقدر لباس بخرم بازم میگم لباس ندارم چی بپوشم ولی سعی میکنم طلا هم بخرم که یه سرمایه ...

با اینکه به طلا علاقه ندارم اما باید همین کارو کنم چند ماهه اینده میخام برم سر کار جمع میکنم طلا میخرم بعدا میفردشم 

منم🙄😁

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم..
مثلا شخصیتم اینجوریه که الان پاییزو زمستونه لباسای پارسالمو دوست ندارم دوست دارم برم چند دست جدید بخ ...

یکمی افراط به نظر میات

حالا دو دست موردی نداره 

دیگه سعی کن کنترلش کنی

طلا دوس نداری