2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساک بچه که دو دست دست لباس سایز صفر توش باشه کلاه و جوراب هم بذار،دستمال مرطوب،پوشک،کریر یا قنداق فرنگی ببر

یه پتو ببر براش 

برا خودتم یه لباس راحت برا وقتی مرخص میشی،دوتا شورت یکبار مصرف،پوشک بزرگ،خرما واسه موقع زایمان،شونه یا برس برا موهات،یه روسری بزرگ و راحت،دمپایی راحتی،کرم دست و صورت هم ببر

خوشبحالت انشالله  بسلتمتی فارغ شی  ب این فک کن میری نی نی تو میبینی  طبیعی یا سزارینی ؟

باخودت ی خورده  کشمش گردو ببر  قد  ی مشت یواشکی  بخوری  اگ طبیعیی اینو دوستان ب من گفتن  ک بتونی انرژی بگیری  ۷تا خرما  بزاری تو ساکت بعد  زایمان سنته بخوری بچه صبور میشه د

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

دیگه شربت ابلیمو عسل

دودست لباس واسه نی نی 

دستمال مرطوب 

شارژر

مدارکتون 

شیشه شیر 

واسه خودتم پوشک و شورت 

واینا

برای ماهم دعا کن اسی جان  بچه امونو سالم بیاریم  

به سلامتي هيچي بيمارستان همه چي ميده لوازم شخصي.شارژر/لوازم ارايش اينا

واقعا کجا میدن بابا  من بخاطر ویار بستری بودم ب  زائوها هوچی نداده بودن بنده خدا ها

ساک بچه که دو دست دست لباس سایز صفر توش باشه کلاه و جوراب هم بذار،دستمال مرطوب،پوشک،کریر یا قنداق فر ...

ممنون عزیزم کمک کردی ازت ممنونم 

خدایا ممنون که 1 بچه سالم بهم دادی یکی دیگه هم تو راهه سالم بیاد انشالله   
واقعا کجا میدن بابا  من بخاطر ویار بستری بودم ب  زائوها هوچی نداده بودن بنده خدا ها

واقعا ؟ کجا بودید 

دیگه شربت ابلیمو عسل دودست لباس واسه نی نی  دستمال مرطوب  شارژر مدارکتون    ...

بله ممنون

انشالله خدا به شما هم میده