2777
2789
عنوان

بین شوهرتون و خانوادتون

247 بازدید | 21 پست

ی سوال اگه همسرتون بخاد شغل جدیدی انتخاب کنه ک با فرهنگ خانوادتون جور نباشه اما پول توش باشه و خانوادتون مخالفت کنن بگن باید با حقوق کن کارگری توی کارخونها بسازی اما شغل آزاد نری کدوم و انتخاب میکنید؟اخلاف افتاده این وسط 

من خانوادم میگفتن شوهرت حتما باید کارمند باشه ولی الان شغلش آزاده یه مدت برای خانوادت عادی میشه 

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 

همسرم

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگي ب نظر خودم داره ك

بنظر منم شغلش در شان باشه يا نباشه

بد باشه نميذارم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دقیقا ب خانواده تو چ ربطی داره ک شوهرت چیکار میکنه؟؟؟؟؟؟اونا باید فقط ارامش و رفاه تو مهم باشه واسشون حالا شغل شوهرت هرچی میخاد باشه فقط حلال باشه

ای تف ب این زندگی😐🔪میخام حرص نخورم ولی نمیشه 

ولم کنید میخوام بی فرهنگ باشم

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

خداروششششششششکر خانوادم هیچ نظری راجب شعل دوماداشون نداشتن فقط حلال 

الان هممون عروس خانواده خوبی شدیمو شعل شوهرامونم عالی فراتر ازتصورمون

موندم اینا چجور میتونن امر  نهی کنن

قبل ازدواج یچیزی

بعدش با چ رویی 

وقتی حلال باشه حالا هرشعلی

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

اگه کار قانونی و درآمدش حلال باشه , حتماً حمایتش می کنم و اگه لازم دونستم با دلایل منطقی دیگران رو قانع می کنم !

صلاح مملکت خویش خسروان دانند !

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام