مامان_مورچه_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1388/10/21 تعداد پست: 1003 عنوان بی بی چکم مثبت شد 609 بازدید | 16 پست سلامدیروز یه روز تاخیر داشتم .بی بی چک امتحان کردم.مثبت شد .سریع رفتم آزمایشگاه و آزمایش دادم.جواب منفی بود.یعنی بتا زیر 1 بود.امروز هم پری اومد.حالا این نشونه ی چیه؟تاحالا هم این طوری نشده بود.یعنی باید به پزشک مراجعه کنم یا مشکلی نیست؟اینم بگم توی اقدام نبودم و احتمال بارداری هم تقریبا صفر بود ولی نمی تونم بگم غیرممکن. در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است. امام علی علیه السلام 1392/08/30 | 17:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_مورچه_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1388/10/21 تعداد پست: 1003 مامان مریم اگر خراب باشه یا باید یه خط باشه یا هیچیولی این هر دوتاخط پررنگ شد در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است. امام علی علیه السلام
وحیده_مامان_پینار عضویت: 1391/03/17 تعداد پست: 5357 احتمالا بی بی چک خراب بوده پینار..قیزم .سنه یاخچلاری ایستیرم سنسیز هستاد الله دان ایستمیرم
maman_jiji عضویت: 1391/03/27 تعداد پست: 5375 بعضی از بی بی چکا کیست رو هم نشون میدن عزیزم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=834378&PageNumber=1
بیدمشک2 عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 8032 واسه منم قبلا اتفاق افتاده ....چند روز قبل پریدد بتا یه خورده بالا میره اگه بی بی چک حساسیتش زیاد باشه مثبت میشه ... +چرا کشتیش؟ -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش میشد، راحتش كردم
مامان_مورچه_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1388/10/21 تعداد پست: 1003 مامان مریم یعنی مشکل از بی بی چک بوده حتما؟یعنی مطمئن باشم که نشونه ی بیماری نیست؟ در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است. امام علی علیه السلام
مامان_مورچه_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1388/10/21 تعداد پست: 1003 مامان جی جی کیست چی؟برای تشخیص کیست باید چی کارکنم؟ در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است. امام علی علیه السلام
مامان_مورچه_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1388/10/21 تعداد پست: 1003 بیدمشک جون آخه من هفته شده یه هفته عقب انداختم ولی بی بی چک هیچ وقت مثبت نشده بود .برای همین نگران شدم.بعد شما پیگیری کردی؟کیست و ... نداشتی؟ در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است. امام علی علیه السلام
یاسمن(مامان_رادین) عضویت: 1390/01/15 تعداد پست: 370 عزیزم با دکترت صحبت کن گاهی در شتاب زندگی گوشه ای بایست و بگو : خدایا می دانم که هستی …
امیدم_خدا(زهرا) عضویت: 1391/01/19 تعداد پست: 6404 هورمونات قاطی کردن یا بی بی چکت خراب بوده برا تشخیص کیست هم باید سنو بدی گلم خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان