سلام بچه هامن ۸ ساله با عشق و علاقه ازدواج کردم با کسی که برای به دست آوردنم جنگید ، شوهرم به شدت احساسی و مهربون و اگه مریض میشدم آب میشد هیچ جا بدون من دوست نداشت جایی بره در این حد که همیشه خونوادش بهش میگفتن زن ذلیل ،حالا مشکلات هم داشتیم ولی جوری بود که میدونستم و هزاران نفر حتی دوستاش و خونواده من رو سرش قسم میخوردن که واقعا به قول معروف یوزارسیف هست در این حد قابل اعتماد ، ولی متاسفانه یک ماه پیش متنی تو گوشیش دیدم با یکی از مشتریانش (اینم بگم کارش جوری بود که در شرکت ها و سازمان های مختلف پروژه داشته، یعنی هرپروژه با ادم های جدید )که متن تکست هاش با اون دختر بازی ج ن س ی بوده جرعت و حقیقت! و من دیدم و به شدت حالم بعد شد اولش گارد وحشتناک گرفت که چرا وارد حریم شخصیم شدی (اینم بگم ما کلا باهم راحت بودیم گوشیهامون بدون پسورد و ... )خلاصه داستان ها داشتیم و من نابود شدم همون شب و گفت وسوسه شدم اولین پیام همون شخص و نشون داد که اون خانوم هی وسوسه میکرده همسرم هم محل نمیداده تا به این مرحله رسید اونم همین امروز که من دیدم و قبلش واقعا هیچی نبوده ، متاسفانه قبول کردم ولی واتساپش رو لپ تاپ داشتم فردا باز دیدم با اون خانوم داره چت میکنه ولی نه مثل روز قبل اما انگار همسرم هم بعدش نمیومد باز به اون سمت بره که خیلی نرفت باز وقتی بهش گفتم دلایل مسخره آورد خلاصه چندروز در گیر و دار این موضوعات ،و اعتراف کرد واقعا در حدی نبوده اون آدم وقتی خودش انقدر زیر پا میندازه ما مردا هم سوئ استفاده میکنیم و قول داد با این خانم سنگین برخورد کنه و یه سری قول ها که عمل کرد و دیدم و حتی بعد این موضوع همسرم به بیماری دچار شد که شب و روز من پرستاریش کردم با دل جون همراهش بودم و اون روزا همسرم برام متن عذرخواهی فرستاد که عمیقا عشقش به خودم و اعتراف به اشتباهش مجدد عنوان کردم از ته دل بخشیدم ولی ....
99/09/09 خدای مهربونم ممنونم شروع بهترین اتفاق زندگی من و تو ...آرامش آرامش آرامش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متاسفانه تقریبا یک هفته پیش تو لپ تاپ تونستم فیلم هایی ریکاوری کنم که حاوی باز هم رابطه همسرم با یک مشتری دیگه حدود ۴ سال پیش بود و از باز هم فقط ارتباط ج ن س ی و نه عاطفی ، و از همه بدتر با فهمیدن تاریخ دقیقش یخ کردم یک هفته بعد از عملی که بابت خودم چه سختی ها کشیدم عاشقانه کنارش بودم از روز اول عمل تا یک ماهه با محبت پانسمانش عوض میکردم ولی دقییقا یک هفته بعد عملی که من توش نابود شدم از فشار زیاد که هم دست تنها بودم هم شاغل هم فشار و ضربهع های بدی که سمت خواوندش سمتم میومد و خم به ابرو نیاوردم و همه تشکرت خالصانه همسرم اون زمان ، دقیقا یک هفنته بعد رفته بود و با یه دختری بی پروا هم حرفای .... زده بودن هم تو هموم محدودیت شرکت کارهایی کرده بودن و این داره نابودم میکنه
99/09/09 خدای مهربونم ممنونم شروع بهترین اتفاق زندگی من و تو ...آرامش آرامش آرامش
من خیلی سختی ها تحمل کردم آدم بی وجدانی هم نبوده همیشه عاشقانه میپرستید من و همیشه از بابت هرکار من تشکر میکرد هوام و داشت درسته از نظر تفکری یه جاهایی بهم نمیخوردیم من تو خانواده آزاد و روشنفکر همسرم از خانواده بسته ولی حتی من حواسم نبود میهفمدیم داره قوربون صدقه ام میره ، ولی خب کلا یکم عصبی بار اومده وسواسی و به شدت کمالگرا یعنی از کودکی مشکلاتی داشته تو نوع تربیت ولی مهربون و فوق احساسی ولی نمیدونم چی شد اصلا نمیدونم
ببین هنوزم همینه هنوزم مهربون هنوزم عاشق حتی اون فیلم واسه سال ۹۶ بوده و این پیام برای یک ماهه پیش و حتی ما انقدر خاطرات احساسی داشتیم که اصلا برام باور کردنی نی و متاسفانه خودش نمیدونه من فیلم ۴ سال پیش هم دیدم و چون بعد از این بود که پیام با اون خانم مشتری دیدم و بعد از این بود که بخشیدمش
نمیدونم واقعا نمیدونم اینم بگم کلا همسرم میدونستم فیلم por n میبینه ولی سخت نمیگرفتم و بعد تر از همه که به شدت وفادار بود تو داران دوستی و زیاد هم اهل دوستی نبوده با کسی و حتی رابطه یا شایدم هم بخاطر جو خانوادش جرات نمیکرده با فیلم خلاش از مجردی پر میکرده و الان همه این ها به اینصورت تو شانس من اتفاق افتاده