2777
2789
عنوان

شوهرم غیرتی شد شما هم

8019 بازدید | 20 پست

شوهرم خیلی غیرتی هست 

مثلا  پسر رفیق بابام اومد خونمون منم مثل همیشه سلام کردم ما باهم شوخی داریم گفت خو شوهر کردی ما که زورم به تو نرسید مامانم که زبونش قفلی نیست گفت قبلا خواستگارش بوده 

اقا این شوهر ما جوش اومد دیگه چشتون روز بد نمبینه 

بیرون میریم میگه موهاتو بکن تو و مانتو بلند بپوش با فلانی سلام و علیک نکن 

همسر شما هم همینطوره 

یا برا من فقط اینطوریه 

گاهی وقتا دیگه فقط میخندمم    

اهل موسیقی باش شاید در این دنیا گوش دادن به یک موزیک حالت را خوب کند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن نسبتا غیرتیه

مثلا اومروز گفتم میخوام پافرم رو با هودی کوتاهی ک خریدی بپوشم گفت بمیری بمونی نمیذارم

باید با بافت بلند بپوشی

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

از منم همینه یه خواستگار داشتم مغازه داره  دخترمم واسه خرید فقط مغازه اونو قبول داره اون شب مجبور شدم برای اولین بار بادخترم برم مغازه اش به شوهرم گفتم رفتیم مغازه اولین حرفش این بود مغازه کی بعدش چی پوشیده بودی بعدش کی تو مغازه بود همیشه همینه مانتو چه جور بپوش چادر بپوش ولب خود عنش هر غلطی خواست بکنه

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم

شوهر منم خیلی غیرتیه چندشب پیش داشتیم فیلم ایرانی قدیمی نگاه میکردیم یهو گفتم کاش منم اون زمانا بودم مثل اینا تاب دامن کوتاه میپوشیدم سرم چادر میکردم هی چادر از سرم میوفتاد برگشت بهم گفت میمیری فقط لخت بگردی داشت از اعصبانیت منفجر میشد

آه سنسیز اولماز❤❤❤