2777
2789
عنوان

نتونستم جواب زنداداشم‌وبدم هنوزتوشوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 75 پست
چقدرمازنهابدبختیم جداهم بخوایم بشیم بازم میگن خداسرت اورده

ب چپ و راستت زندگی شخصیته ب هردلیلی دلت خواسته جدا شی ب اونا چ

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه این شد چوب توسرمن باید کناربیام باهاش

کناراومدن نداریم هرکی زر مفت زد بزن تو دهنش

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اسی به چرت و پرتای نینی سایتی هاگوش نده اینجا همه طرفدار عروسن.زنگ بزن به اون زنداداششت بگو تف تو زن ...

ببین من عکرمیکنم اون بهانش بود که به من اون حرفاروبزنه وگرنه طرف شوهرکرده اخه داداش منم برم طرفش بازاون قبول نمیکنه 

فکرمیکنی باراولشه که بی احترامی میکنه.مادرم بفهمه میکه ولش کن مادرجان اون نفهمه تو چیزی نگو بخاطر دا ...

آخ آخ خواهر گفتی دقیقا خونه مام همینه همش باید بخاطر پسرا ما دخترا کوتاه بیایم واس همینم هست انقد زبون دراز شدن و هرچی دلشون میخاد میگن

اگ از اول جلوشون درمیومدن زبونشو کوتاه میکردن الان کار ب اینجا کشیده نمیشد

برای مام انقد زبون دراز شده دیگه ب پدرمادرمم همه‌چی میگه داداش بی‌غیرتمم از ترسش موش میشه نمیتونه جواب بده

من انقد نفرینش میکنم

آخ آخ خواهر گفتی دقیقا خونه مام همینه همش باید بخاطر پسرا ما دخترا کوتاه بیایم واس همینم هست انقد زب ...

الهی پسرداربشن خدا اینجورعروس مثل خودشون نصیبشون کنه

الهی پسرداربشن خدا اینجورعروس مثل خودشون نصیبشون کنه

این زبونی که اینا دارن شوهروخانوادشو درسته قورت میدن نمیتونن از پس یه عروس بربیان

من که همش میگم خداکنه یه اتفاقی براشون بیفته که دیگه پاشونو تو خونمون نذارن و چشمم به چشمشون نیفته

ولی دعای مادرم همیشه براشون خیر بوده چون میدونه پسراش چه عذابی زیر دستشون میکشه همش دعا میکنه تو زندگیشون خوش باشن

این زبونی که اینا دارن شوهروخانوادشو درسته قورت میدن نمیتونن از پس یه عروس بربیان من که همش میگم خد ...

مامان منم همینه .میگه بچم گناه داره ‌.هرچی میشه شماکوتاه بیاید به اون بگید میره باهاش دعوامیکنه اعصابش بهم میریزه .داداشم خیلی بخاطرماباهاش دعواکرده امابی فایدس ‌.کلا ازخانواده شدهرخوشش نمیادمیکه فقط خانواده خودم بیان وبرن 

مامان منم همینه .میگه بچم گناه داره ‌.هرچی میشه شماکوتاه بیاید به اون بگید میره باهاش دعوامیکنه اعصا ...

بگو خب سگ تو روحت برا چی شوهرکردی وقتی خوشت نمیومد میموندی ور دل ننه بابات بیشتر فحش یادت میدادن

مامان منم همینه .میگه بچم گناه داره ‌.هرچی میشه شماکوتاه بیاید به اون بگید میره باهاش دعوامیکنه اعصا ...

عزیزم چیکارکرذی ب داداشت ز زدی؟؟زدی؟؟خیلی توفکرتم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.