2777
2789

والا منم این مشکل لاغری رو دارم .مخصوصا صورتم خیلی تو رفتس.کلا استخون زده بیرون .دوباری هم دکتر تغذیه رفتم چرت بود .از کشو میزش یه کاغد درمیاره بیرون که یسری چرت و پرت داخلش نوشته .یکی نیست بگه احمق جان من یا حوصله خوردن نداشتم که اینطور شدم یا پولشو نداشتم این چیه که تجویز میکنی .حالا بازم از دوستان اگه میدونن که چه  دکتری باید رفت  که نگه فلان چیز و بخور یا دارویی که خودش که وزن رو اضافه کنه معرفی کنن ممنون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم این مشکل لاغری رو دارم .مخصوصا صورتم خیلی تو رفتس.کلا استخون زده بیرون .دوباری هم دکتر تغذی ...

منم برای خواهرم می خوام قرص چاقی بخرم یکم وزنش بره بالاصورتش خیلی لاغره بینیش بزرگ دیده میشه خواستگار میان به قیافه بیشترتوجه میکنن تاملاکهای دیگه

خواهرم ۳۰روزه داره سیپرو مصرف میکنه تغذیشم میشه گفت خوبه فقط ۳یا۴کیلو زیاد کرده  ولی من دبدم ا ...

دیگ بیشتر از یه ماه بگو استفاده نکنه

بُرد بدنش همینقدره حتما

کاربری دست دونفره /در حال حاضر سحر و زینب از کاربری استفاده میکنن
الکی پفه دیگه بعدشم خواب آوره من یه مدت میخوردم وقتی میخوابیدم یکی صدامیداد توخواب یهومیترسیدم بلن ...

زیاده روی تو مصرف، نساختن قرص به بدن، و قطع یهویی

تو این موارد جواب نمیده

به سرعت باد برمیگرده 

خواهر شوهرم ۳ سال پیش خورد

ن تنها هنوز برنگشته بلکه خیلی چاق ترم شده

سیپرو وزن میده اما حتما بایدتغذیه خوب باشه اگ عضله باشه برنمیگرده اگ فقط به قرص امید داشته باشی خب صدرصد باده بعد قطع برمیگرده

بله این یه مورد رو چند ساله یادشون رفته گرون کنن ۶ ساله همین قیمته

یادشون انداختی هفته بعد میشه ورقی 15 تومن

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...