2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا چیه هرکی میاد یه منتی میزاره 

والاااا

تنهایی خیلی خوبه خیلی ببییین من الان ۸۰ درصد ادمای دور و ورم رو ریختم دور انقدرررر راحتم انقدر راحتم که نگو خیلی ارامش دارم اگه میشد همین ۲۰ درصد هم میزاشتم کنار

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿

وقتی خودت اولویت اول خودت باشی و دیگران و حرفها و کارهاشون رو نادیده بگیری قوی و مستقل میشی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بخدا چیه هرکی میاد یه منتی میزاره 

خوشم اووومد واای 😭منم ارزووومه روزی برسه ی حرفه یاد بگیرم دستم تو جیب خودم باشه ی مدت کار میکردم پول درمیووردم انقدر خوووب بود بی منت گوشی گرفتم بی منت همه چی خریدم ولی نگرفت که نگرفت وکارمو از دست دادم 

مستقلی ب این معنا نیست ک همه ادمهارو حذف بکنی ب اینه که همه رو داشته باشی اما کسی جز خودت حق تصمیم گیری برات نداشته باشه

بنظرم شاغل بودن یه رکن مهممممم یعنی خیلی مهم برای مستقل بودنه زنی ک همیشه آویزون جیب شوهر یا پدرشه هیچوقت نمیتونه ادعای استقلال بکنه اول از همه شاغلی بعدش انقدر کتاب و مطلب بخونه که با همه حقوقی ک ازش سلب شده آشنا بشه خیلی جاها ما نمیدونیم ب عنوان زن این حقمونه بعدها باهاش آشنا میشیم پس برای آزادی اول اینکه قبول کنیم انسانیم و لایق آزادی هستیم

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆