2777
2789

چن وقته بعد از یبوست توی کرونا🙈😿یه بیرون زدگی دارم ...درد وخونریزی😔🖤🥀

میخوام برم دکتر اگه گفت عمل انجام بدم؟!

شما انجام دادین ؟!الان بهترید؟؟؟

عشق دلم امید زندگیمی آرمانم👶🏻🧿❤️  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب فعلا کنترلش کن تا درد و خون ریزی خوب بشه بعد سر فرصت برو برا عمل 

من هم خواهرم و هم برادرم عمل کردن خوب شدن 

من خودمم همینطوری شدم بعد کرونا 

خیلی درد میکشیدم جوری که تو دسشویی با صدای بلند گریه میکردم 

ببین اول باید جلوی یبوست شدن روبگیری

درمان یبوست: صبح یک قاشق خاکشیر رو تا آب ولرم میریزی میزاری یه ساعت بمونه ناشتا میخوری، انجیر خشک از شب خیس میکنی صبح میخوری، غذا فعلا سوپ و ابکی بخور، تره رو بجوشونی آبشو بخوری هم خیلی خوبه، لبنیات نخور، سبزیجات فیبر دار مث کاهو اسفناج بخور..یه شربت ملین از داروخونهه بگیر شبی دو قاشق با یه لیوان بخور خیلی خوبه شکم رو نرم میکنه  ..اینا برا اینکه یبوستت خوب بشه 

درمان: نصف قاشق چایی خوری زردچوبه رو با چند قطره روغن زیتون مخلوط کن حالت خمیری ک شد شب بزار رو مقعد تا صبح بمونه..شب بزار که تکون نخوری و نریزه ..این مورد خیلی برا من عالی بود ..یه بار امتحان کنی خودت متوجه میشی ..اون زائده رو سفت میکنه و دردتو به شد کاهش میده

بعد پماد انتی همورویید بگیر صبح و شب استفاده کن باید بدی بره تو مقعد و پماد رو فشار بدی تا وارد مقعد بشه

کپسول ویتامین E بگیر از داروخونه با سوزن سوراخ کن اون مایه ژله ایی توشو بمال به مقعد 

اینا برامن جواب داد 

اگه ضایعه گوشتی کوچیک باشه جم میشه اگه ن همونجا میمونه ولی دیگه درد نداره 

ما رو هم دعا کن

برای ظهور امام زمانمون (ع) صلوات 😍😍😍
اگه قبلا سابقه نداشته باشی با یه پماد درست میشه ولی مادر من دوبار عمل کرد فایده نداشت

😔قبلا هیچ وقت این مدلی نبودم ...شدیدا درد دارم🥀😔

خوب فعلا کنترلش کن تا درد و خون ریزی خوب بشه بعد سر فرصت برو برا عمل  من هم خواهرم و هم برادرم ...

آجی و داداشت عمل کردن برگشت یا عوارضی نداشت😔؟؟؟

یه مدت پماد استفاده کردم خیلی بهتر بودم ..پماد نزدم باز همون مدلی شد🥀🖤میخوام یه بار از شرش راحت بشم

آجی و داداشت عمل کردن برگشت یا عوارضی نداشت😔؟؟؟ یه مدت پماد استفاده کردم خیلی بهتر بودم ..پماد ...

نه خداروشکر برنگشت ولی شبها تو خواب اطرافیان رو از باد معده بیهوش میکنن    

برای ظهور امام زمانمون (ع) صلوات 😍😍😍
نه خداروشکر برنگشت ولی شبها تو خواب اطرافیان رو از باد معده بیهوش میکنن      

یعنی بی اختیاری گرفتن؟؟؟؟وای خاک عالم🥀😐