2777
2789
عنوان

20 میلیونو چیکار کنم حالا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 32 پست
سکه بخرید و پیش خودتون نگه دارید تا زمانی که نیاز داشتید بفروشید و استفاده کنید

طلا و سکه سریع میفهمن و میزنن رو حساب طلای عقدم، میخوام یجوری باشه ک بدونن چیشد ولی نتونن بگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه حقیقتش طلا گرفتیم بار اپل ی دستبند خریدم 9 تومن، اونم با پول پس اندازش بودمادرشوهرم طلا رو میزنه ...

سکه بخر خودت نگه دار 

بگو اینو میذاریم اگه موقع مراسمات کم اوردیم استفاده کنیم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اخه حقیقتش طلا گرفتیم بار اپل ی دستبند خریدم 9 تومن، اونم با پول پس اندازش بودمادرشوهرم طلا رو میزنه ...

باشه 

بهتر از اینه که کلا به فنا بره

وسیله زندگی همه چی دارین؟ 

باشه  بهتر از اینه که کلا به فنا بره وسیله زندگی همه چی دارین؟

ن تازه نامزد کردیم، وسایل منو ک خانوادم میگیرن، وسیله نامزدم باید پدرمادرش بگیرن ولی نمیخوان بگیرن، تازه مادرشوهرم میگ ماشینو بفروشیم برای خودش ساید بای ساید بگیره، اخه کسی ک وقتی پسرش ی تیکه کالا هنوز نگرفته الان وقت سایده برای خونه خودش؟؟ ولی هیچی نمیگن فقط سکوت

واسه عقد طلا بدن بهتره تا این که اون پول رو خرج خودشون بکنند طلا سنگین وزن بگیر که نما زیاد نداشته باشه.

تا میتونی هم خرج خودت کن  و پس انداز داشته باش.

وقتی میبینی دارن سواستفاده میکنند.

واسه عقد طلا بدن بهتره تا این که اون پول رو خرج خودشون بکنند طلا سنگین وزن بگیر که نما زیاد نداشته ب ...

خیلی سو استفاده میکنن  بخدا حتی یک شال نخریدم تو این دوران همه میگن اشتباه میکنی ولی نمیدونم چژوری خرج کنم

خیلی سو استفاده میکنن  بخدا حتی یک شال نخریدم تو این دوران همه میگن اشتباه میکنی ولی نمیدونم چژ ...

اشتباه اندر اشتباه میکنی

معقول و طبق عرفتون خرج کن

هرطوری پایه رو بذاری تا آخر همونه...

و سعی کن از همین ابتدا دهن لقیش رو درست کنی

اشتباه اندر اشتباه میکنی معقول و طبق عرفتون خرج کن هرطوری پایه رو بذاری تا آخر همونه... و سعی کن ...

یعنی خرج کنم شما میگی؟ اخه نداره هیچی نیمونه براش، خوبه درامدش ولی تا حقوق میگیره مادرشوهرم میگیره ازش ب طرز عجیبی میگیره ک خودمونم نمیفهمیم چیشد