2777
2789
عنوان

اپلاسیون😵

85 بازدید | 9 پست

سلام برای موهای زاعد پر پشت چیکار کنیم 

من خودم از ژیلت استفاده میکنم ولی خیلی بد در میاد و پرپشت تر شده 

میخواستم ببینم چیکار کنم که کمتر در بیاد من یه سری موم خریدم از اینا ‌که اماده اس فقط یه زره باید با دستت بازی کنی به دما بدن برسه بعد میزد وقتی میکندم چسبونکی که میشد هیچی یه دردی داشت .😖🥺ولی نصفش کنده نمیشد میچسبید و هرکاری میکردم کنده نمیشد ..خواستم برم لیزر گفتش باید بالا ۱۸ سال باشی وگرنه باز در میاد 

موندم چیکار کنم اگه یه چیزی مثل چسب بود که یهو کنده میشد خیلی بهتر بود اونجوری ادم هیچی نمیفهمه والبته فقط برای صورت میخوام دست و پام پر نیس

صوفی 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ژیلت اصلا نزن کلفت تر میکنه 

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇