2777
2789
عنوان

رژیم غذایی خوب

303 بازدید | 28 پست

سلام من یه رژیم میخوام که لاغر شم زود

۱۵ سالمه قدم ۱۶۵ و وزنم ۸۵ هست 

یه رژیم خوب بدین که تو ۱ یا ۲ ماه خوب لاعرشم حداقل ۵ کیلو کم کنم 

😥

بعد من رژیم میگیرم بعد ۱ هفته بیخیال میشم 

چیکار کنم که زود ول نکنم😖🥺

صوفی 😇

اگه زود لاغر بشی زود هم دوباره چاق میشی

اولا که اهسته و پیوسته

دوما از همه چی بخور ولی کم بخور

سوما میتونی کالری شماری کنی و حداکثر هفته ای یک کیلو کم کنی

سبک خوردنت رو هم سالم بکن که هم بدنت سالم باشه هم لاغر بشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوشابه چیپس پفک شیرینیجات ممنوع 

چاییو باکشمش بخور نه قند 

برنج یک کفگیر نون یک کف دست این دوتا خیلی تاثیر دارنا 

خودتو باسالاد سیرکن و غذاکم بخور 

فست فود ممنوع 

درکنارش حتماااااا ورزش داشته باش 

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me
نوشابه چیپس پفک شیرینیجات ممنوع  چاییو باکشمش بخور نه قند  برنج یک کفگیر نون یک کف دست ا ...

مرسی از راهنماییت😘

فقط 1 کفگیر زیاد نیست؟🤔🙂

و فقط اگه غذا نونی یا ابکی ثل عدس و لوبیا بود چقدر بخورم؟؟

صوفی 😇
مرسی از راهنماییت😘 فقط 1 کفگیر زیاد نیست؟🤔🙂 و فقط اگه غذا نونی یا ابکی ثل عدس و لوبیا بود چقدر ...

فدات 

بستگی داره کفگیرت چقدیه😂 در حد شیش هفت قاشق

من خودم غذای نونی رو بایک کف دست نون میخورم نون کم ولی محتویات زیاد گاهیم تو نون جانمیشن باقاشق میخورم یه ذره نونم میزارم روش😂

یایک کفگیر برنجو بایه کاسه خورشت میخورم البته من ب وزن ایده آلم رسیدم خورشت هم نباید چرب باشه و در حد چهار پنج قاشق 

ته دیگ ممنوع 

وقتی وسوسه شدی ب این فکر کن ک این مراعات کردنا میرزه ب یک اندام خوب داشتن 

اگ باشگاه نمیری حتما توخونه ورزش کن

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me
فدات  بستگی داره کفگیرت چقدیه😂 در حد شیش هفت قاشق من خودم غذای نونی رو بایک کف دست نون میخور ...

بعداز ظهر و دوسه ساعت بعد شامت میوه بخور مخثوثا خیار

اخرشبم شیر بخور 

قبل غذا اب بخور ک معدت پربشه زیاد نخوری 

بعد از غذا تانیم ساعت دراز نکش 

بعداز ظهر و دوسه ساعت بعد شامت میوه بخور مخثوثا خیار اخرشبم شیر بخور  قبل غذا اب بخور ک معدت ...

مخصوصنم چرااونجوریه؟😐

بعد از ظهرا در حد خیلی کم اجیل یا تخمه یا پسته واینا بخور 

مثلا روزی هشت پسته یایه مشت کوشولو تخمه و...

البته من اینکارو نمیکردم چون نمیتونستم کنترل کنم خودمو و زیاد میخوردم😂