2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیاید خیلی نگرانم😭

227 بازدید | 21 پست

سلام دوستان.دختر من پنج سال ونیمه ست.دوهفته پیش صبح بیدار شد وتهوع داشت چندین بار بالا اورد گلاب به روتون حتی معدش محتوایی نداشت اما بچم حالت تهوع داشت بردم دکتر وشربت دمیترون دادن.

تا حالا چند بار پیش اومده و بعدش گفتن گوشش عفونت کرده وانتی بیوتیک دادن .

اینبار ۴ بار دکتر بردم.پیش دکتر گوارش اطفال هم رفتم 

وبراش سونو وازمایش نوشت

خیلی نگرانم 

برای بچه هاتون پیش اومده تهوع مکرر در طی یک روز 

یعنی عذر میخواب اونقدر بالامیارن که زرداب میرسن.ومعده کاملا خالی بشه؟ 

من خیلی نگرانم شبا تا صبح بیدارم از نگرانی کمکم کنین 

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب به بده بهش هر روز خوب میشه 

اب به؟ من به خشک شده دارم میشه دمنوشش رو بدم؟ 

شما تجربشو داشتی؟

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

شاید کرونا بوده تست دادین؟ دختر منم داشت مهمترین علامتش استفراغ و حالت تهوع و معده درد بود. در حدی که دکتر براش قرص معده نوشت.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اب به؟ من به خشک شده دارم میشه دمنوشش رو بدم؟  شما تجربشو داشتی؟

آره عزیزم بجه منم اینجور شده بود آب به ، آب معده را جمع میکنه معده را گرم میکنه نمیزاره تهوع ابجاد بشه اگه تو نستی روزی ۲ بار آب به بده اندازه به استکان کوچک دم نوشش را نمیدونم چون تفت میخوره به برا خشک شدن اما الان فصل به 

شاید مسموم شده

در طی اینماه دوبار شد یبار بردم دکتر گفت ویروسه ودمیترون داد ده روز بعد رفتم مسافرت باز شب اول اینجوری شد عذر میخوام نزدیک ۱۰ ای ۱۵ بار وهیچی تو معدش نبود 

بچم خیلی ضعیفه ودلم براش آشوبه 

دوباره بردم دکتر سرم داد ولی بعد اومدم شهر خودم رفتم دکتر گوارش ودکتر خودش انتی بیوتیک دادن واسه گوشش 

دکتر گوارش هم سونو ازمایش نوشت

آره عزیزم بجه منم اینجور شده بود آب به ، آب معده را جمع میکنه معده را گرم میکنه نمیزاره تهوع ابجاد ب ...

ممنونم از راهنماییت 

به شمام چندین بار در عرض چند ساعت بالا میاره؟

شاید کرونا بوده تست دادین؟ دختر منم داشت مهمترین علامتش استفراغ و حالت تهوع و معده درد بود. در حدی ک ...

نه عزیزم کرونا نبود 

هیچ علائم دیگری نداشت و هیچکدوممون 

اگه کرونا بود انقدر نگران نمیشدم الان خیلی میترسم 😥😥😔

ی موقع کرونا نگرفته 

نه کرونا نیست ون علائم دیگری نداره

بچه من هیچی تو معده اش نمیموند آب هم میخورد استفراغ میکرد 

دقیقا همینطوره حالا بعدش یبوست گرفته 

الان چندروزه 

بهش شربت میدم دیشب شیاف گلیسیرین گذاشتم ولی تغییر چندانی نکرد 

خیلی نگرانم 

یعنی مدام دارم گریه میکنم 

باشه برا بچع ها همه علاعمی که ندارن بچه من کرونا گرفت فقط تب و سرفه 

ما هم کرونا گرفتیم قبلا 

نمیدونم دوست عزیز منکه بردم دکتر چندین بار 

زمان کرونا دور از حالا تب بالا داشت