2777
2789
عنوان

ویروس عصبانی

289 بازدید | 20 پست

سلام دوستان. بچم یه بیماری ویرسی گرفت که خب حدود یه هفته اسهال داشت و سرفه میکردو یکم تب کرد. الان تقریبا خوب شده دیگه. از وقتی که مریض شد خیلی عصبی شده. هی اسباب بازیاشو پرت میکنه. وقتی یه کاری که میگه اونجور که اون میخواد انجام ندم عصبانی میشه ، دستش رو میبره بالا یا میزنه به من یا میزنه به میز. هی هم میگه نه نه.

دکترش میگه با ملایمت برخورد کن درست میشه. اما نمیشه انگار. یاد گرفته دیگه اصلا هم کوتاه نمیاد. نمیدونم چیکار کنم این رفتارها رو تکرار نکنه و از سرش بیفته. شما تجربه ای دارین؟

اسمم برای ویروسه گذاشتین؟👀

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم احساس میکنم اینو. به نظرتون درست میشه؟ شما تجربه دارین؟

به نظرم درست میشه 

در مورد بچه ها تجربه ندارم 

ولی میدونم خودمونم که ادم بزرگیم بعد مریضی احساس ضعف و تقاهت داریم و باید خودموتو تقویت کنیم

یه مدت کاریش نداشته باش تا کامل خوب بشه 

فک می کنم چون به خاطر مریضیش خیلی هواشو داشتی یه کم لوس شده ولی بعداً اگه بی توجهی کنی به کاراش شاید بی خیال بشه

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

اگر احساس کنه روی رفتارهاش حساس هستید ادامه میده. اونقدر به رفتار بد بی اعتنا باشید تا از سرش بیفته. ...

بی اعتنا باشم یا مثلا ناراحت بشم که من رو زده؟ یا مثلا بغلش کنم و اینا؟ موندم چه رفتاری کنم که از سرش بیفته.

پتاسیم خوبه برا این مشکل؟ چرا میگید اگر پسره ، مگه فرق میکنه؟

یک مطلبی خوندم.در طب سنتی.نوشته بود جنس مذکر اگر صبح ها کمی بعد از صبحانه موز مصرف کنند.چون پتاسیم داره.شادی زاست.وخوش اخلاق تر میشن.احتمالا دلیلی داره.درضمن نوشته بود.بیشتر از دوعدد موز نباید طی روز مصرف کرد.

یک مطلبی خوندم.در طب سنتی.نوشته بود جنس مذکر اگر صبح ها کمی بعد از صبحانه موز مصرف کنند.چون پتاسیم د ...

چه جالب. اتفاقا این خیلی موز دوست داره. آره پسره.

بی اعتنا باشم یا مثلا ناراحت بشم که من رو زده؟ یا مثلا بغلش کنم و اینا؟ موندم چه رفتاری کنم که از سر ...

نه خودتون رو ناراحت هم نشون ندید. فقط مثلاً هر بار میزنه دستش رو بگیرید قبل برخورد، و با ملایم‌ترین لحن بگید زدن کار بدیه و ما کسی رو نمی‌زنیم. بعد هم دیگه انگار نه انگار کاری کرده ولی رفتار خوب کرد تشویقش کنید و توضیح بدید از چی اینقدر خوشحال شدید