2777
2789
عنوان

میشه از از سایه چشم به عنوان رژ گونه استفاده کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2722 بازدید | 23 پست
واقعا؟ نهایت آرایشم ضد آفتاب و رژه 😅

من خودم اصلااا رژ گوته نمیزنم

ولی دیدم ک بجای رژ گونه از رژ استفاده میکنن

البته جامد باشه

مایع ن😅😅

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میشه بافتشون ک فرقی نداره فقط با براش بزرگ بزن کلا با رژ گونه هم میشه سایه زد  با رژ هم ...

چقدر خوب 

باید چند بار امتحان کنم .بار اوله میخوام آرایش کنم😅

مرسی از راهنماییت 💞

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
من خودم اصلااا رژ گوته نمیزنم ولی دیدم ک بجای رژ گونه از رژ استفاده میکنن البته جامد باشه مایع ...

منم بار اوله میخوام امتحان کنم .نمیدونم چه شکلی میشم😁

فقط رژ مدادی دارم

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
چقدر خوب  باید چند بار امتحان کنم .بار اوله میخوام آرایش کنم😅 مرسی از راهنماییت 💞

خواهش میکنم عزیزم😃💖

خیلیم خوب میشه👌🏻

فقط اگه رژ میخوای بزنی جای رژ گونه فقط مواقع ضروری و کم بزن. چون بخاطر بافت چرب رژ، ب مرور منافذ صورت باز میشه و جوش میزنی

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

خواهش میکنم عزیزم😃💖 خیلیم خوب میشه👌🏻  فقط اگه رژ میخوای بزنی جای رژ گونه فقط مواقع ضروری ...

از سایه میخوام استفاده کنم .فقط امیدوارم زشت نشم چون اصلا بلد نیستم😅

بازم ممنونم گلم😘😘😘

از سایه میخوام استفاده کنم .فقط امیدوارم زشت نشم چون اصلا بلد نیستم😅 بازم ممنونم گلم😘😘😘

نه بد نمیشی ،فقط کم کم بزن اگه بیشتر لازمه، یهویی زیاد بزنی لک میشه صورت

خواهش میکنم عزیزم😘😘💖

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

نه بد نمیشی ،فقط کم کم بزن اگه بیشتر لازمه، یهویی زیاد بزنی لک میشه صورت خواهش میکنم عزیزم😘😘💖

چشم حتما❤️❤️❤️

چشم حتما❤️❤️❤️

💖🌹💖