سلام دوستان .من پنج ماهه باردارم (۱۸هفته)توی ۱۲هفته جفتم قدامی مارژینال بود دیروزم که رفتم گفت قدامی مارژینال پرویا .اولا که خیلی میترسم دوما که حساسیت دارم خیلی عطسه و سرفه دارم که موقع عطسه و سرفه زیر دلم سمت راست تیر میکشه .چون من جفتم اینجوریه بد نیست؟
با اون اوق زدنای من ک کلی فشار بهم وارد میشد هیچ اتفاقی نیوفتاد برای شمام نمیوفته خیالت راحت
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله جفت پایین .دهانه رحم کوتاه و شل .اخرش ۴۱هفته سزارینم کردن
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
قربونت عزیزم .دعا کنین برام خلاصه.از وقتی گفتن ان تی بالاست و فرستادنم به ازمایش سلفری و ...استرس تو ...
اصلا نگران نباش اینا فقط پول الکی میگیرن وقتی جوابش اومد میفهمی چی میگم پچت سالمه هیچیش نیس دکترا یه راهردرامد برا هم باز میکنن