2777
2789
عنوان

عطسه در بارداری با جفت پایین

1625 بازدید | 14 پست

سلام دوستان .من پنج ماهه باردارم (۱۸هفته)توی ۱۲هفته جفتم قدامی مارژینال بود دیروزم که رفتم گفت قدامی مارژینال پرویا .اولا که خیلی میترسم دوما که حساسیت دارم خیلی عطسه و سرفه دارم که موقع عطسه و سرفه زیر دلم سمت راست تیر میکشه .چون من جفتم اینجوریه بد نیست؟

منم جفتم پرویاست ،فکر نمیکنم مشکل داشته باشه .من زیاد عطسه و سرفه میکنم الانم سرماخوردم افتضاح .

بعد اینکه من موقع عطسه یا سرفه یه ذره ادرار ازم‌خارج میشه 🥲💔

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

با اون اوق زدنای من ک کلی فشار بهم وارد میشد هیچ اتفاقی نیوفتاد برای شمام نمیوفته خیالت راحت

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم جفتم پرویاست ،فکر نمیکنم مشکل داشته باشه .من زیاد عطسه و سرفه میکنم الانم سرماخوردم افتضاح . بع ...

نگران نباش عزیزم ورزش کگل انجام بده ماهیچه های واژن و مقعدت رو منقبض کن

منم جفتم پرویاست ،فکر نمیکنم مشکل داشته باشه .من زیاد عطسه و سرفه میکنم الانم سرماخوردم افتضاح . بع ...

ببخشید شما تاریخ زایمانتون کی زدن؟؟؟؟

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
خب شما جفتت پایین بود؟

بله جفت پایین .دهانه رحم کوتاه و شل .اخرش ۴۱هفته سزارینم کردن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
12فروردین

ببخشید میپرسم تاریخ آخرین پریودتون کی بوده؟؟؟

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
ای جان عزیزم 

فدات ..خلاصه نترس با این عطسه ها اتفاقی نمیوفته 

فدات ..خلاصه نترس با این عطسه ها اتفاقی نمیوفته 

قربونت عزیزم .دعا کنین برام خلاصه.از وقتی گفتن ان تی بالاست و فرستادنم به ازمایش سلفری و ...استرس توی وجودمون نهادینه شده 

قربونت عزیزم .دعا کنین برام خلاصه.از وقتی گفتن ان تی بالاست و فرستادنم به ازمایش سلفری و ...استرس تو ...

اصلا نگران نباش اینا فقط پول الکی میگیرن وقتی جوابش اومد میفهمی چی میگم پچت سالمه هیچیش نیس دکترا یه راهردرامد برا هم باز میکنن