2777
2789

سلام به همه دوستان،خیلی جاها بودم که اکثرا از دردناک بودن عمل بیماریهای مقعد امثال شقاق فیستول بواسیر و آبسه،از تامپونی که داخل میزارن از در آوردنش خیلی شکایت می کردن.

می خوام یک تجربه بهتون بگم که بدونین اگه قانونش بلد باشین اصلا درد احساس نمی کنین به هیج وجه.

خوب عمل که کردین احتمالا روز بعد میگن باید تامپون و یا همون گاز که داخل مقعد کردن در بیارین.

حتما از بیمارستان یک (توالت فرنگی سیار) بگیرین و داخل کاسه توالت فرنگی سیار یک (ظرف مخصوص توالت فرنگی)بزارین.توصیه می کنم قبلش تهیه کنین چون هم شاید بیمارستان نداشته باشه و علاف بشین و هم احتمالا بهداشتی نیست.

لگن داخل توالت فرنگی سیار میزارین (حتما توالت فرنگی سیار باشه چون رو این ثابتا فک نکنم بشه) بعد داخلش با آب گرم طوری که دست نسوزه پر می کنین و دو سه قطره بتادین می ریزین و داخلش می شینین و کم کم زور میزنین(خیلی زور نزنین کم کم این کار انجام بدین طوری که مثلا ببخشید وقتی دفع می کنین احساس می کنین مقعدتون باز و بسته میشه)

و با این روش آب کم کم به گاز یا تامپون جذب میشه و خودش رطوبت می گیره و همزمان با زور زدنای ریز😆می یفته.

اصلا نمی فهمین کی می یفته...

و کسایی که عمل فیستول انجام دادن احتمالا بعد عمل یک نخی از مقعدشون بیرونه اون نخ با گاز اشتباه نگیرن و نکشن که واویلا هست...اون نخ باید باشه تا عفونتا خارج بشه و زمانش پزشک بگه.

و حتما بعد عملا تا وقتی که دکتر می گه روزی دو یا سه بار تو لگن آب گرم بشینین.بدون بتادین چون بتادین خشک می کنه.به این حمام میگن حمام سیتر و حتما بعدش خودتون با یک دستمال نخی تمیز خوب خشک کنید.

و حتما روز عمل که میرین با خودتون نوار بهداشتی،گاز استریل،دراشیت ببرین...چون زیاد ازتون خون میره و لازم دارین.

بعد عملم قرصای چرک خشک کن که دکتر میده و مسکن ها رو به موقع بخورین و اگه تونستین آناناس حتما بخورین و قرص افشرده آناناس هم بگیرین و قبلش با دکترتون مشورت کنین.چون اینا واسه ترمیم زخم عالیه.

✔نکته مهم:

اگه با خوردن سیر خام دچار معده درد و دل درد نمیشین بعد ناهار و شام یک حبه سیر بخورین.

اگه با خوردن سیر خام مشکل دارین می تونین بپزینش بخورین و یا سیر سرکه (که اگه چند ساله باشه عالیه)بخورین.سیر واسه عفونت عالیه و جلوگیری از برگشت مجدد بیماری خصوصا بعد عمل می کنه.و پیاز خام هم بخورین و اگه با خوردن پیاز خام هم مشکل دارین اون با غذا بپزین بخورین عالیه.ولی سیر اگه بتونین عالیه.

من خودم چون یکم مشکل فشار پایین دارم روز اول یکم کوچولو مثل قرص کردم خوردم ولی شب که شد از معده درد خیلی عذاب کشیدم.واسه همین شروع کردم به خوردن سیر سرکه چند ساله که خونه داشتیم ظهر و شب با ناهار و شام و مشکلی نداشتم.چون سرکه و سیر طبع هم خنثی می کنن و خیلی هم خاصیت دارند.فقط از جا مطمئن بگیرین و اگه چند ساله هم باشه عالیه.این دو تا یعنی پیاز و سیر عفونت زای قوی هستن.تو اکثر عملا احتمال برگشت هست که پیاز و سیر مبارز خوبی هست در این زمینه.

و در رابطه با عمل های لیزر مقعد بگم که اصلا گو نخورین و ثابت ترین راه جراحی هست اونم زیر دست یک پزشک حاذق.

بیماریهای مقعد جدی بگیرین خیلیا از معاینه انگشت کردن دکتر می ترسن و نمی رن😥و به خاطر همین بیماری پیشرفت می کنه.بواسیر میشه شقاق ،شقاق میشه فیستول و...

اگه ترس دارین همون اول به دکتر بگین واستون سونو آنال بنویسه که بیهوش موقت می شین و یک دوربین داخل مقعد میره و همون جلسه بله نوع بیماری و اندازه و همه چیش می گه.

خودارضایی گاهی موجب فیستول میشه و هر کی این کار انجام میده بزار کنار که گناهش به کنار بیماریهای خودشم داره.

رابطه از پشت باعث شقاق و فیستول میشه.

برداشتن اجسام سنگین هم همین طور که یهو انجام بشه و بدن عادت به برداشتن جسم سنگین نداشته باشه.

من خودم بهونش برداشتن جسم سنگین شد که از شب دردام شروع شد و بماند سختی هایی که کشیدم خدا قسمت هیچکی نکنه.

و تغذیه نامناسب و عدم بهداشت و لباسهای تنگ همچنین زیاد شستن و یا کم شستن اون قسمتای بدن باعث این بیماریهای مقعدی میشه.

در میانه رو باشین.شستشوی زیاد باکتریهای مفید از بین میبره و نشُستن زیاد هم باعث عفونت میشه.

✔و خانمهایی که دو دوران دوازده سیزده سالگی یعنی قبل عادت ماهیانه اگه از قسمت واژن و یا جلو باد ازشون خارج میشده ،اینا خیلی بیشتر مستعد عفونت هستن چون یک راهی بین مقعد و مجرای ادرار یا واژن ازشون باز هست که این باد خارج میشه که از خروج این باد میشه فهمید این مشکل دارن.و این دسته افراد خیلی باید مراقب باشن عفونت نگیرن تا مجردن خودشون رعایت کنن بعد ازدواج هم شریک جنسیشون رو هم باید در رابطه با رعایت بهداشت جنسی عادت بدن.

🔽و در آخرم سعی کنین یبوست نگیرین که مادر همه بیماریهاست،فست و فودی اهل نوشابه هم نباشین.خیلیا بواسیر و امثال بیماریهای مقعدی که دارن میرن قرص و داروهایی که مدفوع شل می کنه می خورن که این خودش باعث تنگتر شدن مقعد تنبلی روده و شدت بواسیر و... میشه.و شکم شما باید نرمال کار کنه نه خیلی شل نه خیلی سفت که نیاز به اصلاح خورد و خوراکتون داره و این که غذاهای سالم بخورین.

🌟از خدا خدا به همه نعمت سلامتی بدع و از طرف هر کی سپاسگزاری یادش رفته من خدارو بی نهایت شکر می کنم و می خوام این نعمت گرانبهارو برای همه عزیزامون حفظ کنه.

و در پایان اگر کسی هم تجربه داره در این زمینه،دکتر خوب سراغ داره یا هر چی ،نظرشو واسه باقی دوستان هم بگه تا علاف و سرگردون این دکتر اون دکتر نشن.

خدای مهربونم نعمت  تندرستی  و سلامتی را برای همه و خودم حفظ کن ...آمین مهربان،بخشنده،بزرگوار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از تاپیک با ارزشتون

من سنگ صفرا داشتم و الان بیشتر از 3 ماهه عمل کیسه صفرا کردم  بعد از عمل گهگاهی یبوست میشم در حد خونریزی مقعد و تحمل درد

یه بار هم دکتر رفتم شربت لاکسی ژل داد با شیاف آنتی هموروئید 

الانم خیلی سعی میکنم مراقب تغذیم باشم که یبوست بدتر نشه و عواقب بدی برام پیش نیاد  

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
ممنون از تاپیک با ارزشتون من سنگ صفرا داشتم و الان بیشتر از 3 ماهه عمل کیسه صفرا کردم  بعد از ...

هواهش می کنم عزیزمو برای یبوستت صبحها عرق نعنا با بارهنگ قاطی کن با آب ولرم و عسل.

یک ساعت بعدشم شربت خاکشیر که از شب قبل خیس کردی با آب ولرم بخور.

خدای مهربونم نعمت  تندرستی  و سلامتی را برای همه و خودم حفظ کن ...آمین مهربان،بخشنده،بزرگوار
ببخشید شما عمل فیستول انجام دادین ؟ براتون درخواست دوستی فرسنادم میشه قبول کنید 🥀

بله حتما