2777
2789
عنوان

تجربه قرص ولبان

10373 بازدید | 12 پست

دوستان شما این قرص رو روزها خوردید یا شب ها؟ دکتر برای حالت های پنیک اتک من که الان تبدیل شده به سرگیجه دائمی و یه حال خیلی بد این ولبان رو تجویز کرده اما شب ها. حس می کنم شب ها بی خوابم باز روزها همش خواب. شما روزها مصرف کردید چطور بوده؟ در کل قرص اعتیاد اوری هست یا نه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا اینقده حالم عجیبه که مشکوک به ام اس بودم، البته نوار مغزم ظاهرن اوکی بود حالا نوبت ام ار ای گرفتم... ولی خوب فعلن تا ام ار ای این قرصو دارم می خورم... اره شب ها داده، با یه دکتر دیگه هم مشورت کردم اونم گفت روزها، می خواستم خودم به جای شب ها روزها بخورمش شاید سرحال تر بشم

ولبان واس حافظه من دادن  من 150 اش نصف میخورم واقعا حافظم بهتر کرد ولی یسری عوارض داره حالت گیجی و گنگی میداد یوقتا بهم 

بعدش هم ک کلا پیدا نشد هر شهری تو گیلان رفتم ب جعبش پیدا شد 

من مجبور شدم جایگزین کنم با قرص دیگه

من زیاد خورده ام این قرص 

خداروشکر دیگه قرص نمیخورم

💓Shمن شب تارمو تو هم شدی ماهمو💓R 
صبحا میخوردم  پس بدون ک اینا ی چندوقت بعد ممکنه نایاب بشه 75 میخوری یا 150 ی جعبش راضی ...

75 بهم داده، فعلن خیلی نگران سرگیجه هام هستم چون نوار مغزمم یه پرش های ریزی نشون داده، منتظرم برم ام ار ای. البته من این مدت خیلی پنیک اتک داشتم خیلی عصبی بودم، امیدوارم ام اس یا چیز جدی نباشه   

75 بهم داده، فعلن خیلی نگران سرگیجه هام هستم چون نوار مغزمم یه پرش های ریزی نشون داده، منتظرم برم ام ...

ام اس خدا نکنه دور از جونت ولی تشخیص اینچیزا میفرستن ام ار ای

من حالت فلج شده بودم از استرس خداروشکر چیزی نبود

💓Shمن شب تارمو تو هم شدی ماهمو💓R 
ام اس خدا نکنه دور از جونت ولی تشخیص اینچیزا میفرستن ام ار ای من حالت فلج شده بودم از استرس خدار ...

جدی؟ پس استرس میتونه به فلج هم برسونه مارو، امیدوارم سرگیجه هام واقعن به خاطر اعصابم باشه....