ماوراطبیعی مدیر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 عنوان کیا گوشی شیائومی دارن ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 24 پست میدونید شما در حال ذخیره گزارشات نرم افزار روی این سیستم هستید یعنی چی؟ افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس ) 1400/07/30 | 12:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 داری برنامه نصب میکنی؟ نه .فقط یک ماه پیش به یه وای فای بدون رمز وصل شدم .ممکنه به خاطر اون باشه؟ افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 قربونت 😘😘😘 افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
zbrh عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 1045 میگه که اطلاعات برنامه هایی که نصب میکنی و از این قبیل توی این گوشی ذخیره میشه حالا این اطلاعات ممکنه شامل موقعیت مکانی و اینجور چیزا باشه
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 میگه که اطلاعات برنامه هایی که نصب میکنی و از این قبیل توی این گوشی ذخیره میشه حالا این اطلاعات ممکن ... خیلی ممنونم عزیزم🌹مخالف بزنم؟ افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
zbrh عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 1045 خیلی ممنونم عزیزم🌹 مخالف بزنم؟ من که خودم مسکلی ندارم باهاش شما میتونی سیاست نامشو بخونی اگه مشکل داشتی مخالف بزن
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 من که خودم مسکلی ندارم باهاش شما میتونی سیاست نامشو بخونی اگه مشکل داشتی مخالف بزن در کل باعث مشکلی نمیشه؟ افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
یک_کامیون_بستنی عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 1578 مگه نمیگن شیاعومی اپدیت شه کلا خاموش میشه واس چندثانیه ی بنر نشون میده خاموش نمیشه 🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 نه عزیزم خیلی ممنونم گلم❤️ افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )