2777
2789

حالا بنظرتون من بچه هامو میخاستم برای شب یلدا ببرم حالا بگم‌ همین عکس تم یلدایی بگیرن زشت نیس نمیگن چیز ندیدس  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زشت نیست ولی ببین کلاه سرت نره به منم زنگ زدن گفتن برنده شدین رفتم الکی الکی دویست و خورده ای گذاشتن رو دستم 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
نه زشت نیست ولی ببین کلاه سرت نره به منم زنگ زدن گفتن برنده شدین رفتم الکی الکی دویست و خورده ای گذا ...

اره سایز عکسی که گفت خیلی کوچیک بود میخام بززگتر بگم‌بگیره بقیشو پولشو بدم

نه.فکر خوبیه.

دوماه پیش به من زنگ زدن از فروشگاه لباس زیر.

گفتن شما برنده قرعه کشی ما شدین.تشریف بیارید جایزه رو بگیرید.منم باکلی ذوق و شوق رفتم.گفت بفرمایید انتخاب کنید.یعنی جایزه ها رو دیدم کرک و پرم ریخت😐

ازاین شورت جینی ها که مامان بزرگها میپوشن یه دونه میدادن.😐😂😂😂😂😂فکر کن.من خرس گنده هلک هلک پاشدم این همه راه رفتم.یه شورت نخی مامانبزرگی😐😂😂😂😂آهه لعنتیها اونم قرعه کشی داشت؟طرف گفت تولدتون کی هست؟گفتم چطور؟گفت روز تولد مشتریهامون هدیه میدیم.حالا اد همون روز تولدم بود.گفتم امروز تولدمه.جوری نگام کرد گفتم ممنون خدانگهدار😑😓فکر کرد دارم الکی میگم بهم هدیه بدن باز.چه هدیه هایی هم بود😂😂😂

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
نه.فکر خوبیه. دوماه پیش به من زنگ زدن از فروشگاه لباس زیر. گفتن شما برنده قرعه کشی ما شدین.تشریف ب ...

😁😁🤣😂😂😁😁😂😂😁🤣🤣😁 حالا من یه بار برنده شدم بهم سوتین گن دار دادن خدا خیرشون بده 😁🤣😂🤣😁 یه بارم من و شوهرم رفتیم برای جهیزیه فرش انتخاب کنیم بعد یه فرم دادن بهمون هفته بعد زنگ زدن برنده شدید منم گفتم الان یه چیز خوب میدن رفتیم یه پا دری دادن 😁🤣😂😁

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
😁😁🤣😂😂😁😁😂😂😁🤣🤣😁 حالا من یه بار برنده شدم بهم سوتین گن دار دادن خدا خیرشون بده 😁🤣😂🤣😁 ...

باز واسه شما یه چیز به درد بخور بود.آخه شورت نخی؟😖 نهایتش ۲۵ یا ۳۰ تومنه دیگه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
باز واسه شما یه چیز به درد بخور بود.آخه شورت نخی؟😖 نهایتش ۲۵ یا ۳۰ تومنه دیگه.

😁😂🤣😁😁😂