2777
2789
یا من یا اون هیچ راهی نداره

تو تعلیق نشدی هنوز 

من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نمیشه گفت نادون منم همینه مشکلم ولی بخاطر بچه دارم تحمل میکنم

حتماهرروزهم کلی دعوامخ بچه هاروداغون کردین بخدابچه حاضرنیستن اینقدرناراحتی روتحمل کنن بخاطراسم یه پدرومادر....جداشین بچه هاروبهونه نکنین توروخدا

چرا 

تاپیک شب عروسی مال تو بود خودتو نزن نفهمی یا تو نبودی

من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......

مگه اونقدر داره که دوتا زنو ساپورت کنه؟

الان زندگیا بالای۱۰تومن خرجشه ماهانه

هوو هاکه برسن که چشم و هم چشمی هم دارن

اینجوری فقط باید کار کنه بریزه تو توالت😂😂😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
خواب تو هم برو یه شوهر بگیر عین اون 

تعلیق میشم اگر بیشتر چیزی بگم

ولی این حقا فقط مال آقایونه خانما باید سختی بکشن فقط

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
تعلیق میشم اگر بیشتر چیزی بگم ولی این حقا فقط مال آقایونه خانما باید سختی بکشن فقط

من واقعا نفهمیدم بیا شخصیم یه سوال واجب دارم 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
قسم خوردم که بعد از خیانت میکشمش اینم یه جور خیانته دیگه!

چرا خودتو بدبخت کنی بخاطر یه خائن بذار بره دنبال هرکی که میخواد 

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

تمام زندگیشو مال واموالشوبگیر ازصفرشروع کنه و هرماهم مهریه بده تا نتونه نفس بکشه بگه چه گوهی خوردم اینکارو کردم 😏😏😏 بیشرف

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️